Quantcast
THE STREAM

Ινδία: Κόκορας οπλισμένος με μαχαίρι για κοκορομαχία σκοτώνει τον ιδιοκτήτη του

Μία διασκευή του Μονομάχου αλλά με πουλερικά συνέβη σε ένα χωριό της Ινδίας


THE NEWSROOM · 1 Μαρτίου 2021

Μία κάπως απροσδόκητη εξέλιξη είχε μία παράνομη κοκορομαχία στη Νότια Ινδία. Ο ιδιοκτήτης ενός πτηνού αποφάσισε να εξοπλίσει τον μαχητή του με ένα custom όπλο, ώστε είναι πιο ανταγωνιστικός στο Mortal Kombat με πουλερικά που είχε στηθεί.

Δυστυχώς για τον ιδιοκτήτη του, ο κόκορας τον τραυμάτισε θανάσιμα καθώς προσπαθούσε να το σκάσει από τον κάτοχό του. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εξέλιξη δεν είναι ακριβώς εξωφρενική, δεδομένου ότι ο άτυχος άνδρας είχε τοποθετήσει ένα μαχαίρι στο πόδι του πτηνού. Καθώς αυτό χτυπιόταν, τον τραυμάτισε στην κοιλιά.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της αστυνομίας στο AFP, ο άνδρας πέθανε από αιμορραγία διότι δεν πρόλαβε να μεταφερθεί έγκαιρα στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης του κόκορα ήταν ένας μόνο από τους 16 διοργανωτές της κοκορομαχίας στο χωριό Lothmur στην επαρχία Καρίμναγκαρ της πολιτείας Τελαγκάνα, με τους υπόλοιπους να καταζητούνται από την αστυνομία για διοργάνωση κοκορομαχιών, παράνομο στοιχηματισμό και ανθρωποκτονία.

Όπως δήλωσε ο αστυνομικός Μπ. Τζιβάν:

«Ψάχνουμε για τα άλλα 15 άτομα που συμμετείχαν στη διοργάνωση του παράνομου αγώνα.»

Ο ίδιος ο κόκορας δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κατηγορίες, παρότι κρατήθηκε για λίγο στο αστυνομικό τμήμα. Εντέλει, δόθηκε σε μία φάρμα με πουλερικά. Παρότι οι κοκορομαχίες είναι απαγορευμένες από τον νόμο, συνεχίζουν κανονικά να διεξάγονται σε αγροτικές περιοχές όπως η Τελαγκάναμ προσελκύοντας χιλιάδες θεατές και προκαλώντας τον θάνατο χιλιάδων πουλιών κάθε χρόνο, πολλά εκ των οποίων εκτρέφονται ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Απλά καμιά φορά, τα πράγματα γίνονται ανάποδα.

(πηγή)

 

 

Best of internet