Quantcast
THE STREAM

Μπολσονάρου για κορωνοϊό: «Ρε μην είστε τοιούτοι, όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε»

Τη δική του πρόταση για την καταπολέμηση της πανδημίας κατέθεσε ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας


THE NEWSROOM · 11 Νοεμβρίου 2020

Κάποιος έπρεπε να τα πει χύμα και αφού δεν το έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ (που ως γνωστόν έχει άλλα προβλήματα αυτή την περίοδο), το έκανε η τροπική του εκδοχή, δηλαδή ο Ζαΐρ Μπολσονάρου. Ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας θύμισε στη χώρα του, η οποία ήδη μετρά 160 χιλιάδες νεκρούς και τουλάχιστον 5,5 εκατομμύρια κρούσματα, ότι αυτό που χρειάζεται για να συνέλθει είναι λιγότερη ομοφυλοφιλία.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι οι Βραζιλιάνοι πρέπει να σταματήσουν να είναι αδερφές – να σημειωθεί ότι είπε «maricas», δηλαδή ακριβώς αυτό. Αν πάψουν να είναι αδερφές, τότε θα μπορέσουν να πολεμήσουν τον ιό και να νικήσουν.

Όπως είπε πάνω κάτω, «όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα δειλοί». Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο προεδρικό μέγαρο:

«Σήμερα συζητάμε μόνο για την πανδημία, πρέπει να σταματήσει αυτό. Λυπάμαι για τους νεκρούς, λυπάμαι. Αλλά μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε, όλος ο κόσμος εδώ θα πεθάνει.

Δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να ξεφύγουμε από αυτό, να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε μια χώρα από αδερφές. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να πολεμήσουμε.»

Δείτε το βίντεο:

Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αγνοούν από την ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ και τα λένε χύμα.

Best of internet