Quantcast
THE STREAM

Σφραγίστηκε όπως είναι επιπλωμένο το γραφείο της παράταξης του Κασιδιάρη στον Δήμο

Άδεια έμειναν από χτες το βράδυ τα γραφεία της «Ελληνικής Αυγής» του υπάρχηγού του Νίκου Μιχαλολιάκου


THE NEWSROOM · 8 Οκτωβρίου 2020

Έρημα σαν την καρδιά μας είναι από χτες τα γραφεία της Ελληνικής Αυγής, της δημοτικής παράταξης της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων. Με εντολή του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη και μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Εφετείου Κακουργημάτων για την εγκληματική οργάνωση, τα γραφεία της Ελληνικής Αυγής που στεγάζονταν στον δεύτερο όροφο κτιρίου του δήμου Αθηναίων, σφραγίστηκαν.

Επίσης, έχει ήδη ενεργοποιηθεί το πρωτόκολλο ώστε να ανακληθούν οι τέσσερις υπάλληλοι που απασχολούσε η Ελληνική Αυγή. Μάλλον ο Κώστας Μπακογιάννης δεν εκτίμησε αρκετά ότι οι Χρυσαυγίτες μιλούσαν στη Ντόρα «με το σεις και με το σας». Υπενθυμίζουμε ότι ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έχει την τιμή να είναι μεταξύ αυτών που καταδικάστηκαν για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Φωτογραφίες (πηγή):

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγους μήνες πριν την κατάληξη της δίκης, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε επιλέξει να δημιουργήσει το δικό του κόμμα, ονόματι «Έλληνες για την Πατρίδα – Έλληνες ΓΤΠ». Οι ερμηνείες του συγκεκριμένου αρκτικόλεξου ήταν πολλές και διάφορες και μία από τις πιο επιφανείς βρέθηκε στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Best of internet