Quantcast
THE STREAM

Ραχήλ Μακρή: Να διαλυθεί η Τουρκία και να πάει μισή μισή με τους Αρμένιους bros μας

Μια αρκετά ριζοσπαστική πρόταση για το μέλλον της περιοχής κατέθεσε μέσω Twitter η γνωστή πολιτικός


THE NEWSROOM · 1 Οκτωβρίου 2020

Άλλη μία ψύχραιμη ιδέα μας χάρισε η ψυχραιμότερη κυρία της χώρας, Ραχήλ Μακρή. Παίρνοντας την πάσα από τις σφοδρές συγκρούσεις Αρμένιων και Αζέρων για το Ναγκόρνο – Καραμπάχ (μία σύγκρουση στην οποία η Τουρκία είναι πιθανώς ανακατεμένη ως σύμμαχος του Αζερμπαϊτζάν), η δημοτική σύμβουλος Παλλήνης (η οποία είχε στο ψηφοδέλτιό της έναν παγκοσμίου φήμης υποψήφιο) που θυμηθήκαμε πρόσφατα λόγω των έντονων απόψεών της για τις μάσκες  και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μας φέρνει ένα νέο όραμα για να πορευόμαστε.

Α, έχει και κάποιες έντονες απόψεις για τα εμβόλια:

Πιο συγκεκριμένα, η Ραχήλ Μακρή ρίχνει στο τραπέζι μία Ελληνοαρμενική εκδοχή της Μεγάλης Ιδέας. Σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη που δημοσίευσε στο Twitter, η χώρα μας πρέπει να αποκαταστήσει την ιστορία της εξαφανίζοντας την Τουρκία και φτιάχνοντας στη θέση της μία μεγάλη Ελλάδα και μία μεγάλη Αρμενία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χάρτη της Ραχήλ η Αρμενία κόβεται τελείως από τη θάλασσα του Εύξεινου Πόντου, όμως μάλλον δεν θα τους νοιάζει και πολύ γιατί δεν λέει και πολλά για μπάνια και επίσης γιατί είναι φιλαράκια μας.

Όπως σημειώνει η Ραχήλ Μακρή, η μόνη προϋπόθεση είναι η εξής:

«Εάν την χώρα την κυβερνούσαν Έλληνες και οι πολιτικοί ήταν Έλληνες.»

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι εκτός από το μικρό ζήτημα που είναι η εξαφάνιση της Τουρκίας και των 82 εκατομμυρίων κατοίκων της, στο χάρτη της Ραχήλ δεν υπάρχει πουθενά Κουρδιστάν. Καλό είναι να γίνει κάτι και με αυτό, τώρα που γυρνάει η μεγάλη επαναχάραξη των συνόρων.

Τέσπα, αν δεν έχετε κανονίσει για το ΣΚ, σκεφτείτε μήπως μπείτε στη δημιουργία της Μεγάλης Ελλαδαρμενίας.

Best of internet