Quantcast
THE STREAM

Η Μπουμπουλίνα Ραχήλ Μακρή ζητά τζίφρες από Κικίλια, Κεραμέως για να βάλει μάσκα

Ένα τολμηρό βήμα ενάντια στην χούντα της μάσκας και του ΠΟΥ έκανε η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ


THE NEWSROOM · 31 Ιουλίου 2020

Μία σημαντική πρωτοβουλία για την σωτηρία της Ελλάδας μας από την παγκόσμια χούντα του Αντίχριστου και του ΠΟΥ ξεκίνησε η επιφανής πατριώτισσα Ραχήλ Μακρή. Η πρώην Μπουμπουλίνα της Κοζάνης και νυν δημοτική σύμβουλος Παλλήνης, ελληνορεπουμπλικάνα και επίτιμος σπόνσορας της Διαδικτυακής Τηλεόρασης Παγκοσμίως κατάλαβε ότι αυτή η μάσκα για την οποίας μας πρήζουν θα σημάνει το τέλος του Γένους των Ελλήνων, οπότε αποφάσισε να ξεκινήσει καμπάνια εναντίον της.

Για να το πετύχει αυτό μάλιστα χρησιμοποιεί θεσμικά μέσα και όχι τίποτε άλλες αμφιλεγόμενες μεθόδους. Έτσι, ζήτησε και πήρε από δικηγόρο μία ειδική σχετική βεβαίωση – δήλωση, όπου θα βεβαιώνεται ότι χρήση μάσκας δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία μας.

Όποιο άτομο ή αρχή θα θέλει να υποχρεώσει την κ. Μακρή να φορά μάσκα, θα πρέπει να υπογράψει πρώτα τη δήλωση αυτή, ώστε να αναλάβει και τις πιθανές ευθύνες – μία λογική που μας θυμίζει την περίφημη Συνθήκη της Ρώμης με την οποία υποχρεώνουμε τον κ. Ζούκερμπεργκ να σέβεται τα προσωπικά μας δεδομένα.

Για να μην νομίζουν μάλιστα ότι αστειεύεται, ζητά από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως να υπογράψουν τη δήλωση. Όπως αναφέρει η κ. Μακρή στο Facebook:

«Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση βεβαίωση.
Θα ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας ΔΕΝ ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και ΔΕΝ έχει επιπτώσεις σ’ αυτήν.
Θα ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ την πλήρη και αποκλειστική ΑΣΤΙΚΗ και ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας.
Την ίδια βεβαίωση-δήλωση που ετοίμασε ο δικηγόρος κύριος Αντωνιάδης θα έχω μαζί μου για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα και τους γιους μου, να φορέσουμε τη μάσκα. Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να εφαρμόσει τις Κ.Υ.Α. που έχεις και εσύ υπογράψει, ως ο πλέον ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός, οι οποίες σε τίποτα δεν διαφέρουν, σε επίπεδο επικινδυνότητας και παραλογισμού. από μία Κ.Υ.Α. η οποία θα μας υποχρέωνε να εισπνέουμε το καυσαέριο από τις εξατμίσεις τον αυτοκινήτων.
Όταν υπογράψεις τη βεβαίωση-δήλωση, εγώ πρώτη θα φορέσω την άλλη στιγμή τη μάσκα.

Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση !!»

Από το προφίλ του κυρίου Αντωνιάδη. Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση…

Gepostet von Ραχήλ Μακρή am Donnerstag, 30. Juli 2020

Όπως βλέπετε, υπάρχει και η κατάλληλη καθοδήγηση για να μην χαθεί ο κ. Κικίλιας. Το παζλ της αντίστασης συμπληρώνεται στα σχόλια της δημοσίευσης:

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο η πρώην βουλευτής των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι απλά ακούραστη. Πριν λίγες μέρες τοποθετήθηκε κάθετα (ή μάλλον, οριζόντια) ενάντια στα εμβόλια:

Αν συνυπολογίσουμε ότι πριν λίγες μέρες ζήτησε να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, φαίνεται ιδανική μεταγραφή για την αρμάδα του ναυάρχου Βελόπουλου στις επόμενες εκλογές.

Best of internet