Quantcast
THE STREAM

«Δεν τον ξέρω καν»: Η Ντόρα μιλά για το μυστήριο με Τέρη, γιατί η σιωπή είναι Χρυσός

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να τοποθετηθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του Ελληνισμού


THE NEWSROOM · 27 Φεβρουαρίου 2020

Θέση σε ένα μεγάλο ζήτημα που μας απασχολεί όλους πήρε η στενή συγγενής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε προχτές στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, όπου και τοποθετήθηκε εκτενώς για ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα της ελληνικής πολιτικής σκηνής: Το λεγόμενο Τέρηgate, δηλαδή τις φήμες για τις σχέσεις της με τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό.

Οι φήμες αυτές έχουν ενισχυθεί και από την σε καμία περίπτωση υπαρκτή ομοιότητα μεταξύ των δύο ανδρών:

Την αρχή στη σχετική συζήτηση έκανε η Ελεoνώρα Μελέτη, η οποία μνημόνευσε και τον μεγάλο ερευνητή που ανέδειξε το ζήτημα:

«[Τη φήμη] είχε ξεκινήσει ο Τζίμης Πανούσης, λέγοντας ότι ο αδελφός σας είναι καρπός του έρωτά σας από ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Τέρη Χρυσό. Το κατατάσσετε σε αστειότητα ή σε κακία;»

Η Ντόρα Μπακογιάννη έσπευσε να τονίσει ότι δεν ξέρει καν τον γνωστό τραγουδιστή:

«Το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό, καλά… τι πάω να αποδείξω. Αλλά λέω, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο είναι γελοίο.

Τι να σας πω… Κάποια στιγμή δεν είχα δώσει καμία σημασία και άρχισαν να μου λένε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Από την αρχή δεν δώσαμε ποτέ σημασία στο θέμα αλλά το θεωρώ γελοίο, δηλαδή… ξεφτίλα.»

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντόρα σημείωσε και κάτι ακόμη, αυτή τη φορά για τον πατέρα της, Κώστα Μητσοτάκη. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι «μακάρι να είχαμε όλοι την γκαντεμιά του Μητσοτάκη που πέθανε 99 χρονών».

Υπάρχει τουλάχιστον ένας άνθρωπος στην Ελλάδα που θα διαφωνήσει εδώ:

Best of internet