Quantcast
THE STREAM

Το Μega νεκρανασταίνεται, επιστρέφει με Ρετιρέ σε HD και στο ίντερνετ σκάνε τα feelings

Το πρώην μεγάλο κανάλι επανήλθε στην τηλεόραση και το κοινό έπαθε παράκρουση αγάπης και όχι μόνο


THE NEWSROOM · 17 Φεβρουαρίου 2020

Όταν ο μεγάλος συγγραφέας Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ έγραφε ότι «δεν είναι νεκρό αυτό που αιώνια κείται, κι ίσως έρθουν παράξενες εποχές, όταν ακόμη και ο θάνατος θα πεθάνει», δεν είχαμε ιδέα ότι αναφέρονταν σε ένα γνωστό κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης. Εδώ και δύο περίπου χρόνια, όλοι πιστεύαμε ότι το Mega Channel αναπαυόταν εις τόπον χλοερόν κι ότι η φάση του αυτή θα είναι μόνιμη (1, 2), όμως όπως φαίνεται η νεκρανάσταση καναλιών είναι το νέο κόνσεπτ που έρχεται να σταθεί δίπλα στην ήδη γνωστή νεκρανάσταση αστυνομικών.

Έτσι το Mega ξανάκανε πρεμιέρα στις 6 το πρωί της σημερινής μέρας με το γνωστό σήμα και τις γνωστές σειρές. Την αρχή έκανε η επιστροφή της εκπομπής “Κοινωνία ώρα Mega” με τους Νίκο Φιλιππίδη, Μπάγια Αντωνοπούλου, Ντίνο Σιωμόπουλο και  Τζίνα Μοσχολιού, ενώ η μυσταγωγία της ανάστασης ολοκληρώθηκε με την απόλυτη τελετουργία: Το Ρετιρέ σε επανάληψη, επειδή όλοι χρειαζόσασταν τη δόση σας από Έλντα Πανοπούλου – ακόμη κι αν δεν το ξέρατε.

Ακόμη κι αν είχαμε κάποια τεχνικά προβλήματα:

Είναι ωραίο να ξέρει κανείς ότι μερικά πράγματα στη ζωή μας παραμένουν σταθερά, όπως τα χρέη που είχε ρίξει το Mega προς τους εργαζόμενούς του. Σε περίπτωση που αγχωθήκατε, παραμένουν ίδια κ απαράλλαχτα, σαν την μεγάλη του ταινιοθήκη. Τα εν λόγω feelings αγάπης και νοσταλγίας, μαζί με τις αντιδράσεις κάποιων ελάχιστων που δεν εκτιμούν τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε με τον Γιάννη Πρετεντέρη, έσκασαν και στο Ίντερνετ, φυσικά:

Σε περίπτωση που έχετε πάθει στερητικό  σύνδρομο για λίγη ακόμη ατμόσφαιρα νοσταλγίας Πρετεντέρη κι όχι μόνο, το αφιέρωμά μας στο μεγκάλο κανάλι είναι εδώ:

 

Best of internet