Quantcast
THE STREAM

Μόνο στο deep web θα μπορούν να βλέπουν απο εδώ και πέρα MEGA οι φίλοι του καναλιού

Το ΕΣΡ ζήτησε να κοπεί κι από τη συνδρομητική τηλεόραση το Μεγάλο Κανάλι


THE NEWSROOM · 20 Νοεμβρίου 2018

Ακόμη και από το ύστατο καταφύγιο της συνδρομητικής τηλεόρασης έδιωξαν το πρώην μεγάλο κανάλι οι διώκτες του. Θυμίζουμε εδώ πως το Mega Channel αναγκάστηκε να ζήσει τα τελευταία του χρόνια αναβοσβήνοντας μέσα στο άγχος για την τελική του μοίρα, μέχρι που τελικά έφυγε και οριστικά από την τηλεόραση τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 28 Οκτωβρίου.

Στις λίγες βδομάδες που μεσολάβησαν από τότε, το Mega συνέχιζε να επιβιώνει στη συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote TV και της Nova, όμως αναμένεται σήμερα να κοπεί κι από εκεί μετά από bullying του ΕΣΡ στους φορείς. Η διαταγή που έστειλε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο βασίζεται τόσο στη δική του απόφαση, όσο και στην απόφαση του ΣτΕ, η οποία έχει να κάνει με το ότι το Mega δε συμμετείχε στον διαγωνισμό για τις άδειες εθνικής εμβέλειας τον Ιανουάριο του 2018.

Όπως αναφέρει το μήνυμα της Nova:

«Η Nova ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι, κατόπιν επιστολής του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), είναι υποχρεωμένη, από το Νόμο, να διακόψει τη συνδρομητική δορυφορική μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος Mega. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/11/2018.»

Να σημειωθεί εδώ ότι οι αρχές ήταν τόσο κακιασμένες με το μεγάλο κανάλι, που θέλησαν να γίνει αυτό το αίσχος την ημέρα των γενεθλίων του. Σαν σήμερα, στις 20 Νοεμβρίου 1989 ήταν που ο κόσμος είχε τη χαρά να δει το Mega για πρώτη φορά στην τηλεόρασή του.

Έχει χαθεί ο σεβασμός σε αυτή τη χώρα. Τουλάχιστον θα έχουμε για πάντα το «Λόγω Τιμής» βιντέακι που έπαιξε για χάρη του εκείνο το μαύρο βράδυ ο ΑΝΤ1.

(πηγή)

Best of internet