Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Από συνεντεύξεις πέρασαν 70 υποψήφιοι για τη θέση του Άι Βασίλη στο Δήμο

Το μέλλον της ανεργίας στη συμπρωτεύουσα φαίνεται πως εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση του Άγιου που μοιράζει δώρα στα παιδιά


THE NEWSROOM · 4 Δεκεμβρίου 2019

Στον Άι Βασίλη φαίνεται πως ποντάρει πλέον ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη για μία λύση στο πρόβλημα της ανεργίας. Δεν εννοούμε όμως ότι τον περιμένει να του έρθει μία απάντηση σε βιογραφικό ως δώρο την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά ότι υπολογίζει στο ίδιο το πόστο του Άι Βασίλη.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τον ενθουσιασμό που έβγαλαν οι Θεσσαλονικείς για την λόγω θέση, η οποία αφορά φυσικά τις «Μαγεμένες Γιορτές», δηλαδή τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου εν όψει γιορτών.  Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που έχει αναλάβει την επικοινωνία των εκδηλώσεων του Δήμου, για την σχετική ιντερνετική αγγελία έφτασαν περισσότερα από 70 βιογραφικά μέσα σε 5 μόλις μέρες.

Για να κερδίσουν την πολυπόθητη θέση, οι υποψήφιοι Άγιοι πρέπει να στείλουν φωτογραφίες και να περάσουν από συνέντευξη. Οι δε ηλικίες των ενδιαφερόμενων κυμαίνονται από τα 30 μέχρι τα 60 χρόνια, ενώ περιλαμβάνονται και γυναίκες.

Το μεγάλο κρίμα εδώ είναι ότι ο Δήμος χρειάζεται δυστυχώς μόνο έναν Άι Βασίλη. Αυτός ο περιορισμός κάνει την προοπτική της απόκτησης μίας κανονικής εντεκάδας Άι Βασίληδων (αν όχι ενός ολόκληρου λόχου για να βγαίνουν και οι υπηρεσίες) δυστυχώς αρκετά δύσκολη.

Δείτε το βίντεο:

Λογικά ο Άγιος Δημήτριος θα τους κρατάει μούτρα για καμιά πενταετία μετά από αυτό.

(πηγή)

Best of internet