Quantcast
THE STREAM

Πάτρα: Άγνωστοι βάζουν μπουρλότο σε γραφείο γυμνασιάρχη, κάνουν πράξη το όνειρο χιλιάδων μαθητών

Θα είναι σαν ντου με μολότοφ στα Εξάρχεια, αλλά θα είναι πέσιμο με τρία σχολεία στην Πάτρα


THE NEWSROOM · 29 Οκτωβρίου 2019

Το κρυφό όνειρο τόσων γενιών μαθητών έκαναν πράξη κάποιοι άγνωστοι πρωτοπόροι στην Πάτρα. Σε περίπτωση που πήγε το μυαλό σας σε αστροναύτες ή ποδοσφαιριστές ή κορυφαίους influencers του Instagram ή ότι άλλο τέλος πάντων θέλουν να γίνουν τα γυμνασιόπαιδα εν έτει 2019, εδώ μιλάμε για κάτι ακόμη πιο 🔥🔥🔥🔥🔥 – πιο συγκεκριμένα, πήγαν και φώκωσαν το 5ο Γυμνάσιο Πάτρας τα ξημερώματα της Τρίτης 29/10, με αποτέλεσμα να γίνει φλαμπέ το γραφείο του γυμνασιάρχη.

Η μέθοδος που χρησιμοποίησαν οι πυρπολητές είναι δοκιμασμένη, θα έλεγε κανείς: Η φωτιά που έκανε ζημιές στο γραφείο του διευθυντή ξεκίνησε από πέτρες και μολότοφ που έπεσαν στο κτίριο όπου συστεγάζονται τα 5ο Γυμνάσιο και Λύκειο της Πάτρας στην πλατεία Μαρούδα. Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν επίσης και τζάμια, ενώ την ίδια περιποίηση θέλησαν να κάνουν και στα γραφεία του 4ου Γυμνασίου, το οποίο επίσης βρίσκεται εκεί, όμως οι μολότοφ δεν έσκασαν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου:

Η φωτιά δεν πρόλαβε να κάνει τη δουλειά της, καθώς την έσβησε η Πυροσβεστική με  3 οχήματα και 6 πυροσβέστες. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα νωρίς το πρωί, μετέβησαν σε σχολικό συγκρότημα στην Πάτρα, όπου αφού έρριψαν οκτώ αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε γραφεία, αίθουσες και εξοπλισμό του σχολείου.»

Λογικά θα είναι οι μπαχαλοτουρίστες που έλεγε ο ΣΚΑΪ, αλλά σε επίπεδο τριήμερης εκδρομής στην Πάτρα αντί για ταξίδι από το εξωτερικό.

 

Best of internet