Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ ο Γιώργος Μαζωνάκης πουλάει χαλιά στο Instagram σαν Μοιραράκη της καρδιάς μας

Όλα αυτά τα φοβερά μάλιστα συμβαίνουν στο γήπεδο του Πιερικού, χωρίς κανένας να έχει καταλάβει γιατί


THE NEWSROOM · 30 Ιουλίου 2019

Είναι μερικά πράγματα που δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνουν, αλλά είναι υπέροχα σε κάθε περίπτωση, οπότε τα αποδεχόμαστε ως έχουν. Όπως ας πούμε αυτήν την 100% ανεξήγητη φασούλα, όπου ο αγαπημένος μας Γιώργος Μαζωνάκης παριστάνει την Δέσποινα Μοιραράκη στο γήπεδο του Πιερικού.

Ναι αγαπητές φίλες και φίλοι, είναι ακριβής η παραπάνω φράση και όχι δεν βγήκε από  γεννήτρια τυχαίων προτάσεων. Περιλαμβάνει όντως τον πάντοτε υπέροχο Γιώργο Μαζωνάκη, με τον οποίο τελευταία φορά ασχοληθήκαμε για το σακάκι – κατάλογος της ΒΙΒΕΧΡΩΜ που λάνσαρε. Περιλαμβάνει όντως σκηνικό πώλησης χαλιών, όπως την έχει διδάξει η Δέσποινα Μοιραράκη, aka ντίβα της μπουχάρας. Τέλος λαμβάνει όντως χώρα στο γήπεδο του Πιερικού στην Κατερίνη.

Είναι αλήθεια πως ο Γιώργος Μαζωνάκης έπαιζε πριν μια βδομάδα στην Κατερίνη. Ξέρουμε επίσης ότι χρησιμοποιεί το Instagram του κάπως σαν μόνιμο installation – στο κάτω κάτω από τα social media του μας έχει χαρίσει τόσα φοβερά στιγμιότυπα όπως τα αυγά από υπέροχες κοτούλες.

Αυτά όμως δεν μας δίνουν επαρκείς εξηγήσεις για το πως βρέθηκε στο γήπεδο του Πιερικού, ούτε γιατί μιμείται την Δέσποινα Μοιραράκη (ελπίζουμε να γλίτωσε τελικά την πτώχευση της εταιρείας της), την οποία μάλιστα έχει ταγκάρει για να μην μπερδευτούμε.

Όπως τόνισε μάλιστα:

«ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ , έως 80% !!!Προλάβετε…»

Δείτε το βίντεο:

Εμείς πάντως ένα χαλί από Γιώργο στα χρώματα του περίφημου σακακιού ομολογούμε πως θα το παίρναμε, χρησιμεύει και για να παίξεις Twist.

Best of internet