Quantcast
THE STREAM

Ένα γήπεδο μπάσκετ στα καμμένα της Ραφήνας χρηματοδότησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο σταρ των Milwaukee Bucks αποφάσισε να βάλει κι αυτός ένα λιθαράκι για να επιστρέψει η Ραφήνα σε μια πιο κανονική ζωή


THE NEWSROOM · 21 Μαΐου 2019

Μπορεί να έχει γίνει σούπερ σταρ, μπορεί η χώρα στην οποία μεγάλωσε να συνεχίζει μέχρι και σήμερα να του θυμίζει ότι αυτούς και τα αδέρφια (για κάποιους, πάντα) ήταν και παραμένουν ανεπιθύμητοι (1, 2, 3), όμως ο «Greek Freak» Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και large, εκτός από δικαστής όλων των κομπλεξικών της χώρας. Το επιβεβαίωσε με άλλη μία χειρονομία που έκανε με κοινωνικό πρόσημο – από αυτές με τις οποίες ασχολείται συχνά, επιλέγοντας όμως αυτή τη φορά να κάνει κάτι στη χώρα που μεγάλωσε.

Και πιο συγκεκριμένα, σε μία από τις πιο σκληρά δοκιμασμένες περιοχές της: Την Ραφήνα, η οποία αντιμετώπισε πέρσι μία από τις πιο φονικές καταστροφές των τελευταίων ετών, τις πυρκαγιές του Ιουλίου. Προσπαθώντας να βάλει κι αυτός ένα λιθαράκι στην ανοικοδόμηση της περιοχής, ο Greek Freak αποφάσισε να κάνει κάτι, το οποίο μάλιστα θα φέρει έντονα το στίγμα του, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δήμαρχος Ραφήνας/Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς, σε ομιλία του το βράδυ της Κυριακής (19/5).

Όπως αποκάλυψε ο Β. Μπουρνούς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Ραφήνα. Αναλυτικά, στη Ραφήνα θα κατασκευαστεί ένα Πρότυπο Οικολογικό Πάρκο, μέσα στο οποίο θα δημιουργηθεί και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Υπάρχουν σκέψεις να γίνονται και μαθήματα μπάσκετ από τον ίδιο τον παιχταρά των Bucks, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να πάρει το γήπεδο το όνομά του.

Δείτε το βίντεο:

Ο ίδιος ο σταρ των Milwaukee Bucks έχει να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα στην Αμερική και στο NBA όπου πρωταγωνιστεί. Όπως το να έχει τον Drake, τον άνθρωπο που εμμέσως μας έφερε το Kiki challenge, να του τη λέει ως οπαδός των Toronto Raptors επειδή ο Greek Freak δεν έπαιξε καλά στο μπατς Bucks – Raptors:

«Γύρνα στο καλάθι σου ρε μαλάκα» level: NBA.

Best of internet