Quantcast

«Άντε γεια» στους ρατσιστές είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με σημερινή ανάρτησή του

«Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει»

THE NEWSROOM

15 Νοεμβρίου 2018

Ο χαμούλης που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με το ρατσιστικό ατόπημα του Τάκη Τσουκαλά δεν είχε ως μόνη συνέπεια τη μοναξιά του Άκη στην εκπομπή Άντε Γεια, και τις δικαστικές περιπέτειες του ερυθρόλευκου influencer. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έμεινε ανεπηρέαστος από τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το συμβάν και αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο άσος των Bucks στήριξε τον αδερφό του και παράλληλα επανέλαβε για πολλοστή φορά τον σεβασμό και την αγάπη του για την χώρα στην οποία μεγάλωσε, κάτι με το οποίο ίσως νιώθουν άβολα οι διάφοροι Τσουκαλάδες εκεί έξω. Όπως φαίνεται όμως, ο Greek Freak δεν τους δίνει και τόση σημασία που να χαλάσει τη ζαχαρένια του:

«Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατούσα την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα.
Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα.
Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας»

View this post on Instagram

Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας. 🇬🇷🇳🇬 @thanasis_ante43 #MoreThanAnAthlete

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Την ώρα που ο δικηγόρος του Τάκη Τσουκαλά είναι απασχολημένος με το πώς θα υπερασπιστεί τον πελάτη του, η κοινή γνώμη ευτυχώς δείχνει να είναι με τα δύο αδέλφια από τα Σεπόλια.

Πολλοί θα πονέσουν με όλο αυτό, αλλά τι να κάνουμε, σε αυτά δε χωράνε οπαδικά.

Best of internet