Quantcast
THE STREAM

Να ψηφίσουμε Αντετοκούνμπο, Ζακ Κωστόπουλο ή Κατσίφα ζητά η Ελεύθερη Ώρα για χάρη της επιστήμης

Το έγκριτο πατριωτικό journal πραγματοποιεί κοινωνικό πείραμα ζητώντας μας να ψηφίσουμε το κόμμα ενός από τους τρεις


THE NEWSROOM · 6 Δεκεμβρίου 2018

Ισχυρή υποψηφιότητα για τα Γκράμι σουρεαλισμού είναι το αγαπημένο μας journal ελληνικής πατριδογνωσίας που λέγεται Ελεύθερη Ώρα. Η έγκριτη πατριωτική εφημερίδα αποφάσισε σοφά ότι αυτό που λείπει από τη σύγχρονη δημοσιογραφία είναι η φωνή του λαού, δυστυχώς όμως κανείς πλέον δεν πιστεύει τις δημοσκοπήσεις.

Επειδή η Ελεύθερη Ώρα δεν κωλώνει όμως, βρήκε και σε αυτό τη λύση, την οποία και παρουσιάζει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο. Σε αυτό, η εφημερίδα προσπαθεί να πραγματοποιήσει την κοινωνιολογική μελέτη της που αναλύεται στις μέσα σελίδες της, την οποία μάλιστα ονομάζει “κοινωνικό πείραμα” βάζοντας τους αναγνώστες της να “ψηφίσουν” μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κωνσταντίνου Κατσίφα και Ζακ Κωστόπουλου, ζητώντας μάλιστα από το κοινό να τοποθετηθεί όπως θα έκανε αν “την προεδρία ενός νέου πολιτικού κόμματος διεκδικούσαν εκπρόσωποι των Αντετοκούνμπο, Κατσίφα και Κωστόπουλου“.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμβολίζει “το όνειρο κάθε μετανάστη που φτάνει από την απόλυτη φτώχεια στην απόλυτη δόξα“, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι “ο πατριώτης-εθνικιστής που θυσιάζει τη ζωή του για τη σημαία” και ο Κωστόπουλος εκφράζει την “παγκόσμια τάση της εποχής που έχει να κάνει με την ελευθεριότητα, να ορίζει ο καθένας το φύλο του όπως επιθυμεί“. Η εφημερίδα στη συνέχεια τονίζει ότι όλοι αυτοί μπορούν να συνυπάρξουν μόνο σε ουτοπική κοινωνία, όποτε τώρα εμείς πρέπει να διαλέξουμε, ενώ να σημειωθεί το ότι δεν φαίνεται να τους απασχολεί ιδιαίτερα η μικρή λεπτομέρεια πως μόνο ο ένας από τους τρεις είναι ζωντανός.

Αυτό ήταν το εξώφυλλο της Ελεύθερης Ώρας:

Θα το εκτιμούσαμε πάντως αν κάποιος χακάρει την ψηφοφορία για να βγάλουν οι εκλογές της Ελεύθερης Ώρας νικητή το κόμμα του Ζακ Κωστόπουλου, είναι για καλό σκοπό.

Best of internet