Quantcast
THE STREAM

Γήπεδο Προοδευτικής έκανε ένας hooligan του Τσίπρα τα εγκαίνια του νοσοκομείου Λευκάδας

Έπεσαν τα τσιμέντα με την αποθέωση του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου νοσοκομείου


THE NEWSROOM · 13 Μαΐου 2019

Χωρίς οπαδούς που να κάνουν χαμό όπου παίζει η ομάδα, μεγάλος σύλλογος δε γίνεται. Αυτό ισχύει σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση: Είτε μιλάμε για την Λίβερπουλ, είτε μιλάμε για την Προοδευτική, είτε φυσικά μιλάμε για την νεομνημονιακή αρμάδα του Αλέξη Τσίπρα που έχει σχεδόν καταφέρει να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, ο οποίος ήταν να καταφέρει να κάτσει στην κυβέρνηση ολόκληρη τετραετία.

Αφού αναφέρθηκαν δηλαδή οι οπαδοί της Προοδευτικής:

Η σπουδαία αυτή πορεία δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς τους ακούραστους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, και τους δέκα από αυτούς, οι οποίοι στάθηκαν κοντά στο κόμμα όλα αυτά τα δύσκολα τέσσερα χρόνια. Λίγους μήνες πριν πάμε στις εκλογές όμως, οι Τσίπρας hools είχαν άλλη μια ευκαιρία να κάνουν την παρουσία τους αισθητή, με το γήπεδο της επιλογής τους να είναι το νοσοκομείο της Λευκάδας που ξεκινήσει να κατασκευάζεται από το 2013 αλλά εγκαινιάστηκε χτες από τον πρωθυπουργό.

Την ώρα που ο Τσίπρας έκανε διάφορες συγκλονιστικά πρωτότυπες διαπιστώσεις, όπως ότι «εμείς πιστεύουμε ότι το υπέρτατο αγαθό είναι η ζωή», κάποιοι είχαν αποφασίσει να βάλουν φωτιά στην κερκίδα. Τα ουρλιαχτά αγαλλίασης του οπαδού του Τσίπρα (ένας ακούγεται, τουλάχιστον) περιλάμβαναν από διαπιστώσεις ότι ο Τσίπρας είναι πιο κούκλος από κοντά, μέχρι αιτήματα για γήπεδο στον Παναθηναϊκό, τώρα που γυρνάει, λογικά.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει πίσω από φανατικούς οπαδούς:

Πρέπει να είναι αυτό που λέγανε στα 90s οι ξένες μπάντες για το «φανατικό ελληνικό κοινό».

 

Best of internet