Quantcast
THE STREAM

ΥΠΟ-ψήφιος δημοτικός σύμβουλος ραπάρει το ΜΑΜΑ για το Δήμο Πεντέλης, επειδή το ζητήσατε

Ασταμάτητη πηγή έμπνευσης φαίνεται πως είναι ο Δήμος Πεντέλης, μάλλον δηλαδή


THE NEWSROOM · 7 Μαΐου 2019

Το νοητό όριο του καθίσματος με τη νεολαία, τόσο μάλιστα που ίσως να μη μπορέσει ποτέ να ξανασηκωθεί, φαίνεται πως άγγιξε ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Όχι ότι ο εν λόγω διεκδικητής του Αρίων Throne είναι κανένας τυχαίος: O κύριος Ιωάννης Παπαλάς, ο οποίος κατεβαίνει στο Δήμο Πεντέλης με την παράταξη «Συμπολιτεία», έχει ήδη προλάβει μέσα σε ένα μήνα να λανσάρει κι ένα αυτοδιοικητικό Kiki challenge, αποδεικνύοντας έτσι την κλάση του και την φιλοδοξία του να ξεπεράσει την Πλάκα σε γραφικότητα.

Από την άλλη το όριο μας είναι μόνο ο ουρανός, οπότε γιατί να μην προσπαθήσει ο κ. Παπαλάς να τερματίσει την πίστα. Ούτως ή άλλως το Kiki challenge θεωρείται ήδη απαρχαιωμένο για την ψηφιακή εποχή που διανύουμε, οπότε καλό είναι να πάει κανείς για πιο πρόσφατους (και υψηλούς) στόχους: Πιο συγκεκριμένα, το ήδη κλασσικό «Mama» των Sin Boy, ΥΠΟ και λοιπών ηρώων του είδους.

Ναι το έκανε ο ατρόμητος άνθρωπας, ράπαρε το Mama για να λανσάρει το συνδυασμό του γενικότερα και την υποψηφιότητά του ειδικότερα, έβαλε και hashtags, έκανε σχολιάκι για υπότιτλους, είχε πρόγραμμα. Δείτε το βίντεο:

Πάντως αποδείχτηκε καλύτερος MC από αυτόν του Ποταμιού, να τα λέμε όλα, αν και εμείς περιμένουμε τον δημοτικό σύμβουλο που θα χορέψει το «Μην παραχαράσσετε», τον Σπύρο Παπαδόπουλο και όλα τα άλλα memes της (προηγούμενης) σεζόν.

Best of internet