Quantcast
THE STREAM

Το σποτάκι του Ποταμιού για τις Ευρωεκλογές λέει στην πλέμπα να μην ψηφίσει, λογικά το εννοεί

Η ευρηματικότητα και η ειλικρίνεια διέκριναν πάντα το παρεάκι του Σταύρου Θεοδωράκη, η αλήθεια είναι


THE NEWSROOM · 7 Μαΐου 2019

Το πιο τίμιο σποτ του τρέχοντος έτους, της τρέχουσας δεκαετίας και γιατί όχι του 21ου αιώνα έβγαλε το αγαπημένο μας Ποτάμι για τις ευρωεκλογές. Το αποδεκατισμένο παρεάκι / installation του Σταύρου Θεοδωράκη φαίνεται πως αν μη τι άλλο δεν έχει χάσει την ειλικρίνεια που το διέκρινε από τότε που μας σύστησε με θάρρος μερικούς από τους πιο αξιαγάπητους υποψήφιους που έχουμε γνωρίσει, και το τελευταίο του επικοινωνιακό δωράκι είναι η απόλυτη απόδειξη.

Αυτό που βλέπουμε στο σποτάκι είναι δύο ενδεικτικά δείγματα του πως περιμένει κανείς το μέσο ζευγάρι πάμπλουτων ολιγαρχών, δηλαδή κάτι ανάμεσα στο ζεύγος Πατούλη και στο ζεύγος Δάγκα από τους Μεν και Δεν (αν και είναι γεγονός ότι λείπει ένα κανίς). Οι δύο fabulous ατομικότητες, με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι η καθεμία, μας προτείνουν να μην ψηφίσουμε για τις Ευρωεκλογές, γιατί στο κάτω κάτω οι πληβείοι καλύτερα να ξεκουραστούμε την πολύτιμη Κυριακούλα μας αντί να πάμε να ασχολούμαστε με πράγματα που καλύτερα να αφήσουμε στους καλύτερούς μας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν κατέχουμε πράμα.

Αυτό προφανώς θα μπορούσε κανείς να το πάρει σαν σάτιρα και απόπειρα να πείσει κανείς το κοινό να ασχοληθεί με την πολιτική, όμως το κόμμα του οποίου βουλευτίνα είχε το θάρρος να πει κάτι τύπου ΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΦΤΩΧΟΙ, του αξίζει να το πάρετε στα σοβαρά. Μιλάμε φυσικά για την απίστευτη στιγμή διαύγειας της Αντιγόνης Λυμπεράκη, η οποία κατά απίστευτη σύμπτωση ορκίστηκε ξανά βουλευτίνα αυτές τις μέρες.

Aυτή εδώ:

Δείτε το βίντεο, θαυμάστε το μόνο κόμμα που τα λέει χύμα:

Σε άλλα νέα, το Ποτάμι είχε να επιδείξει κι άλλη δραστηριότητα τις μέρες του Πάσχα, πιο συγκεκριμένα στο αγαπημένο σπορ των ημερών που είναι το κάθισμα με τη νεολαία. Έτσι επέλεξε το δημοφιλές είδος του τραπ-οειδούς ραπ για να κοινωνήσει τις ιδέες του, αν και προς μεγάλη μας απογοήτευση στρατολόγησε για τον σκοπό αυτό κάποιον λιγότερο γνωστό ράπερ και όχι τον Sin Boy ή ακόμη καλύτερα, τον ίδιο τον Σταύρο:

Αφήνουμε κι εδώ ένα ενημερωτικό σχεδιάγραμμα για το πως έχουν τα πράγματα σχετικά με τον Τάκι Τσαν του φιλελευθερισμού:

Πάντως τους καλούμε να μην επαναπαυθούν, ποιος ξέρει τι θαύματα προλαβαίνουμε να δούμε μέχρι να γίνουν όλες οι εκλογές που έρχονται.

Best of internet