Quantcast
THE STREAM

Αυτοδιοικητητικό kiki challenge πάνω από λακκούβες λανσάρει υποψήφιος δ. σύμβουλος στην Πεντέλη

Η φάση με το αυτοπρομοτάρισμα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων γίνεται όλο και πιο περίεργη


THE NEWSROOM · 15 Απριλίου 2019

Είναι λογικό ότι σε μια χώρα εξωτικά ευρωπαϊκή όπως η δικιά μας, τα θέματα που θα απασχολούν τους πολίτες θα είναι εξίσου εξωτικά, όπως για παράδειγμα οι λακκούβες στους δρόμους. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι το αξιοπρόσεχτο αυτό φαινόμενο δεν εμφανίζεται μόνο στις εξοχές που θα τρέχετε τώρα το Πάσχα σαν κατσίκια: Ακόμη και τα προάστια της Αθήνας που θεωρούνται κυριλέ έχουν δικαίωμα στη λακκούβα, κάτι που φαίνεται να απασχολεί τους υποψήφιους για την τοπική αυτοδιοίκηση, τουλάχιστον για την περίοδο που είναι ακόμη υποψήφιοι.

Ένας τέτοιος είναι και ένας κύριος Ιωάννης Παπαλάς, ο οποίος κατεβαίνει στο Δήμο Πεντέλης με την παράταξη «Συμπολιτεία». Δεδομένου ότι στις εκλογές αυτές είδαμε από ακροδεξιό Bandersnatch μέχρι μιναράπερς υποψήφιους δημάρχους, ο τρόπος που διάλεξε ο κ. Παπαλάς για να προμοτάρει τον εαυτό του ομολογουμένως δεν είναι και ότι πιο ρηξικέλευθο υπάρχει στην πιάτσα, όμως το «Λακουβίκι Challenge», όπως επέλεξε να ονομάσει την προσπάθειά του, αξίζει να μνημονευθεί.

Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ξεκινά ένα κλασσικό Kiki challenge σαν αυτά με τα οποία πλημμύρισε το Ίντερνετ το προηγούμενο φθινόπωρο. Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι το σημείο που το challenge του διακόπτεται απότομα από μια λακκούβα, όπως μπορείτε να έχετε ήδη υποπτευθεί εδώ που τα λέμε.

Δείτε το βίντεο:

Γνωρίζετε τι είναι το Kiki Challenge? Δεν γίνεται στον Δήμο Πεντέλης!

Gepostet von Ιωάννης Παπαλάς – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ν.Πεντέλης Δήμου Πεντέλης am Mittwoch, 10. April 2019

Λέτε να δούμε την Κατερίνα Στικούδη υποψήφια τώρα αφού τουλάχιστον κατέχει από kiki challenge (εκτός από ραπς);

Best of internet