Quantcast
THE STREAM

Υποψήφιος στην Κομοτηνή αυτοφωτοσοπάρεται με Κάζα ντε Παπέλ, γίνεται ο ΑΝ.ΕΛ. Νταλί της Θράκης

Έφτασε ως την εξωτική Θράκη η χάρη της Ισπανικής σαπουνόπερας με τους ληστές του νομισματοκοπείου


THE NEWSROOM · 11 Απριλίου 2019

Μέχρι το 2100 θα αποτελεί έμπνευση για την (αθάνατη) ελληνική πραγματικότητα το La Casa de Papel, όπως όλα δείχνουν. Είτε μιλάμε για την κερκίδα του Ολυμπιακού, είτε για το καρναβάλι της Πάτρας είτε για το συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ. (αν και πολύ πιθανόν να μας πείτε ότι δεν έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά αυτά τα δύο τελευταία και να έχετε και δίκιο), έχουμε δει τις επιρροές από τη σαπουνόπερα με τους Ισπανούς Λαφαζάνηδες να σκάνε σε 23123 διαφορετικές παραλλαγές.

Επόμενο ήταν λοιπόν να κάνει και με την πολιτική crossover το Casa de Papel, ειδικά εν όψει τοπικών εκλογών. Η ευλογημένη περιοχή που θα το χαρεί αυτό είναι η εξωτική Θράκη: Πιο συγκεκριμένα, η τέλεια ληστεία εδώ αφορά το δημαρχείο της Κομοτηνής και οι λήσταρχοι θα είναι η δημοτική παράταξη με το βαρύγδουπο όνομα «Σπάρτακος», με επικεφαλής τον Κώστα Καραΐσκο. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι παρά το επαναστατικό όνομα και τη μεταμφίεση σε λήσταρχους, η παράταξη κλίνει προς ΑΝ.ΕΛ. ή και χειρότερα, αν κρίνουμε από διάφορες ελαφρώς εθνόκαυλες δημοσιεύσεις αλλά και από τις απόψεις του παλιού της αρχηγού, όπως αυτές καταγράφονται στο σίγουρα έγκυρο katanixi.gr:

Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στη ψευδοεπιστημονική αθλιότητα της αποδόμησης του 1821 και της χυδαίας σπίλωσης των…

Gepostet von Νεκτάριος Δαπέργολας am Sonntag, 14. April 2019

Για λύση του δημογραφικού μέσω της…ενσωμάτωσης των «μεταναστών» στην ελληνική κοινωνία μίλησε πριν από λίγες μέρες μέσα…

Gepostet von Νεκτάριος Δαπέργολας am Freitag, 8. März 2019

Ψάχνοντας μια πιασάρικη εικόνα για τα social media της παράταξης λοιπόν, ο κ. Καραΐσκος αποφάσισε να κάνει ένα tribute στη σειρά που έκανε κουλ τα νομισματοκοπεία. Μάλλον το πήρε τελείως κυριολεκτικά όμως, καθώς η τελική μορφή της ιδέας ήταν ο ίδιος στο ρόλο ενός από τους ληστές, δυστυχώς χωρίς να μπλέκεται κάπως και με τη μάσκα Νταλί, έτσι ώστε να εκτιναχθεί από εικαστικής σκοπιάς το θέμα, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταξη κατάφερε εκτός από την εικόνα να παίξει μπάλα και με 3 (τρία) emoji και ένα hashtag.

👉 26 Μαΐου 2019💥 Το Μεγάλο Κόλπο στο Δημαρχείο👍 #spartakos

Gepostet von Σπάρτακος – Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής am Dienstag, 9. April 2019

Θα γαμούσε πάντως αν ο δήμαρχος κυκλοφορούσε και σε φωτοσοπιά ως Kirk Douglas από την ταινία «Σπάρτακος», ή έστω ως ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας.

 

Best of internet