Quantcast
THE STREAM

Νυχτερινά μερεμέτια με βαριοπούλα έκαναν άγνωστοι σε καταστήματα My Market

13 επιθέσεις ταυτόχρονα δέχτηκαν υποκαταστήματα της αλυσίδας που μας χάρισε την περίφημη επιστολή για το χαμόγελο


THE NEWSROOM · 28 Μαρτίου 2019

Καθόλου βαρετή δε φαίνεται να είναι η ζωή των υπευθύνων της αλυσίδας My Market τώρα τελευταία. Μετά από τις παραιτησοαπολύσεις (1, 2) που ακολούθησαν την διαρροή της μνημειώδους πλέον εσωτερικής οδηγίας μιας περιφερειακής διευθύντριας, η οποία συμβούλευε τους εργαζόμενους των 300 ευρώ να χαμογελάνε για να μην πέσουν στα 0 ευρώ, ήρθε η ώρα των πιο extreme sports, όπως όλα δείχνουν.

Αυτή ήταν η περίφημη οδηγία:

«Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

Eπειδή έχετε δουλειά

Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.

Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

Επειδή πληρώνεστε για αυτό

Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτεγια αυτό με ένα χαμόγελο.

Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

Ευχαριστώ

…..

Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market

Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων»

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 10 υποκαταστήματα της γνωστής αλυσίδας δέχθηκαν επίθεση χτες αργά το βράδυ. Οι επιθέσεις ήταν προφανώς συντονισμένες, δεδομένου του ότι έγιναν μέσα σε δέκα μόλις λεπτά, με τους άγνωστους δράστες να κάνουν μια ταχύρρυθμη ανακαίνιση των βιτρίνων των σουπερμάρκετ σε χρόνο ρεκόρ: Από τις 3:00 ως τις 3:10 τα ξημερώματα, ενώ να σημειωθεί εδώ ότι δεν υπήρξαν τραυματίες.

Τα καταστήματα που δέχτηκαν την απρόσμενη επίσκεψη ήταν 13 τον αριθμό: Δύο My Market του Βύρωνα, δύο στη Νέα Σμύρνη, δύο στη Γλυφάδα και άλλα στο Παγκράτι, την Κυψέλη, τον Άγιο Ελευθέριο, τα Σεπόλια, τον Κεραμεικό, το Ίλιον και τα Πετράλωνα. Από όλο αυτό το χαμό, η αστυνομία έκανε τρεις προσαγωγές.

Αυτά ήταν τα αποτελέσματα της εικαστικής παρέμβασης με βαριοπούλες:

Η μεγάλη ερευνητική εμπειρία μας στο θέμα των βίαιων συγκρούσεων μεταξύ οπαδών αλυσίδων σουπερμάρκετ μας σπρώχνει να υποψιαστούμε κάποιους από τους διαβόητους συνδέσμους σουπερχούλιγκανς, με τους γνωστότερους να είναι αυτοί του Μασούτη.

 

Best of internet