Quantcast
THE STREAM

Χωρίς δουλειά και πιθανόν χωρίς χαμόγελο είναι πλέον η διευθύντρια του My Market

Η περιφερειακή διευθύντρια του σούπερ μάρκετ που απαιτούσε από τους εργαζόμενους να χαμογελούν επειδή έχουν δουλειά μάλλον δεν θα κάνει καλό ΣουΚου


THE NEWSROOM · 8 Μαρτίου 2019

Μπορεί σήμερα να είναι η Μέρα της Γυναίκας, σήμερα όμως σίγουρα όμως δεν είναι η μέρα της περιφερειακής διευθύντριας των My Market, της οποίας το όνομα δοξάστηκε σε όλο το πανελλήνιο για την επιστολή προς τους εργαζόμενους της. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε πως απολύθηκε μετά και λόγω του χαμού που προκάλεσε, το οποίο στα αρχαία εντερπρενερικά μεταφράζεται στο «το εν λόγω στέλεχος δεν ανήκει πια στο δυναμικό της εταιρείας».

Πιο συγκεκριμένα, η διευθύντρια απολύθηκε χτες Πέμπτη 7/3, με το καθοριστικότερο επιχείρημα να είναι πως η εικόνα της εταιρείας έπαθε ζημιά. Αυτό φυσικά μπορεί να σημαίνει από νέα προσέγγιση της πολιτικής στο πόσο τεντώνονται οι εργαζόμενοι των καταστημάτων, μέχρι το να συνεχίσουν να ισχύουν κανονικά στην πράξη τα όσα αναφέρονταν στην επιστολή, απλά να μην μπουν ποτέ ξανά σε γραπτό κείμενο.

 

Αν ξεχάσατε την (δυστυχώς για τα My Market και την πρώην περιφερειακή τους διευθύντρια) viral επιστολή, είναι αυτή:

«Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

Eπειδή έχετε δουλειά

Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.

Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

Επειδή πληρώνεστε για αυτό

Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτεγια αυτό με ένα χαμόγελο.

Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

Ευχαριστώ

…..

Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market

Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων»

Πιστεύουμε πάντως πως θα τα καταφέρει να ξαναβρεί το χαμόγελό της, στο κάτω κάτω το σχετικό coaching θετικότητας που έκανε είναι που της χάρισε τόση διασημότητα.

Best of internet