Quantcast
THE STREAM

Η Άση Μπήλιου λανσάρει μεταμφίεση Eurovision και ο θρόνος της Λίτσας Πατέρα ήδη τρίζει

Ο Ερμής είναι μάλλον μόνιμα ανάδρομος όλο το φετινό Τριώδιο για τις αστρολόγους της χώρας


THE NEWSROOM · 8 Μαρτίου 2019

Τη weird δόξα της Λίτσας Πατέρα, όπως τη βιώσαμε την προηγούμενη Πέμπτη 28/2 στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ζήλεψε λογικά το κρου στην εκπομπή του STAR «Στη Φωλιά των Κου Κου». Σε περίπτωση που δε θυμάστε αυτό το πραγματικά καταστασιακό σκηνικό, θα σας βοηθήσουμε να το θυμηθείτε:

Έπρεπε λοιπόν να υπάρξει απάντηση, και η απάντηση χρειάζεται θέμα. Στον ΑΝΤ1 είχαν διαλέξει ως theme το καστ της ταινίας «Μένουμε πάντα παιδιά», επομένως χρειαζόταν κάτι με ακόμη πιο εξωφρενικό potential. Όπως απαιτεί το κλίμα των ημερών, οι συντελεστές της εκπομπής διάλεξαν τη Eurovision.

Έτσι, ο Λάμπρος Βακιάρος ντύθηκε Alexander Rybak, η Τζώρτζια Γεωργίου μεταμορφώθηκε σε Μαρινέλλα, ο Γιώργος Κρικοριάν σε Αγάθωνα, η Μαριλού Ρεπαπή σε Loreen, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε Rodolfo Chikilicuatre, η Κατερίνα Καραβάτου σε Ruslana, και ο Κρατερός Κατσούλης σε Genghis Khan, ενώ παρουσιαστής της Κου Κου Eurovision ήταν ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η φάση ήταν κάπως έτσι:

Όλα αυτά είναι λίγα όμως μπροστά στη μεταμφίεση μιας άλλης αστρολόγου, της Άσης Μπήλιου, η οποία ντύθηκε Verka Serduchka με ασημένια στολή. Μιλάμε για αυτό το ήδη κλασσικό άσμα:

Το τελικό αποτέλεσμα στο Star πάντως θύμιζε περισσότερο μια φάση σαν έχει πάρει κανείς LSD αλλά να κάθεται και να βλέπει τελεμάρκετινγκ:

Δείτε το βίντεο:

Ο Νίκος Χορταρέας δεν έχει κάνει ακόμη την κίνησή του και ανησυχούμε, αν και έχει χρόνο μπροστά του για να ντυθεί Zlad ή κάτι τέτοιο:

Best of internet