Quantcast
THE STREAM

Η σημερινή μεταμφίεση της Λίτσας Πατέρα είναι κάπου μεταξύ Τζέλα Δέλτα και Λάνθιμου

Όπως όλο το αποκριάτικο concept της εκπομπής, κάτι πέτυχε να μιμηθεί, αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι ήταν αυτό που ήθελε


THE NEWSROOM · 28 Φεβρουαρίου 2019

Έτοιμη για στρατολόγηση στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είναι η Λίτσα Πατέρα μετά την σημερινή της μεταμφίεση για την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Λίγες βδομάδες μετά την επιτυχημένο ταμείο για νίκη Τσιτσιπά, η βετεράνος της αστρολογίας αποφάσισε να δοκιμάσει τα αποκριάτικα skills της. Δε θέλουμε να ξεχνάτε ότι μιλάμε για την μεταξύ άλλων, προφήτη της πτώσης του καπιταλισμού:

Η απόπειρα της Λίτσας πατέρα εντάχθηκε σε ευρύτερο concept, καθώς η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της αποφάσισαν να το ζήσουν σαν το καστ της ταινίας «Μένουμε πάντα παιδιά» και άρα να κάνουν role playing με Μάρθα Καραγιάννη, Κώστα Βουτσά, Κώστα Βογιατζή και πάει λέγοντας. Το τελικό αποτέλεσμα με τις περίεργες χορευτικές κινήσεις η αλήθεια είναι πως θυμίζει περισσότερο τον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου, αλλά αυτό δεν πτόησε την αστρολόγο της καρδιάς μας.

Η ίδια μάλιστα επέλεξε να ντυθεί σε άντρα και πιο συγκεκριμένα σε πλανόδιο μανάβη, με τα αξεσουάρ να είναι το μούσι, η τραγιάσκα, το γυαλί και το βαρύ περπάτημα. Δείτε το βίντεο:

Νομίζουμε πως θα δυσκολευτούμε να το ξεχάσουμε αυτό:

Gepostet von Γίνονται πραγματάκια am Donnerstag, 28. Februar 2019

Να πούμε εδώ επίσης πως μας θύμισε μια άλλη στιγμή που έμελλε να παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της ελληνικής τηλεόρασης:

Best of internet