Quantcast
THE STREAM

«Γιώργο σόρι που στα’πρηζα πριν γίνεις διάσημος» είπε περίπου ο Ρουβάς στο Λάνθιμο

Ο Σάκης Ρουβάς βγήκε ζωντανά στον αέρα για να ζητήσει συγγνώμη από τον διάσημο πλέον σκηνοθέτη των βιντεοκλίπ του


THE NEWSROOM · 26 Φεβρουαρίου 2019

Μια κατάκτηση μεγαλύτερη κι από τα Όσκαρ (κι από αυτά που έχασε μαζί) πέτυχε ο Γιώργος Λάνθιμος. Ο διάσημος πλέον σκηνοθέτης δέχτηκε τη δημόσια συγγνώμη του εθνικού μας σταρ, Σάκη Ρουβά, με τον οποίο έχουν πολλάκις (και όχι Πολάκης) συνεργαστεί στο παρελθόν από το 2000 και μετά.

Όπως όλοι (μάλλον) γνωρίζουμε, πριν ο Λάνθιμος ασχοληθεί σοβαρά με το σινεμά είχε γυρίσει κάμποσα βιντεοκλίπ, από αυτά με τα οποία μεγαλώσαμε μάλιστα, όπως τα «Η καρδιά μου χτυπά»,«Άντεξα» και το «Θέλεις ή δεν θέλεις». Η επιτυχία του Λάνθιμου έσπρωξε τελικά τον Σάκη να πει και κάτι παραπάνω για τον παλιό του συνεργάτη, χρησιμοποιώντας το παραδοσιακό μέσο του Instastory.

Έτσι, έγραψε το εξής:

«Γιώργο πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια διεθνή διάκριση της ταινίας, “Η Ευνοούμενη” – Ένα πραγματικό αριστούργημα του σύγχρονου κινηματογράφου. Και στις επόμενες επιτυχίες…»

Δεν αρκέστηκε σε αυτό όμως ο γαλαντόμος άρχοντας Σάκης Ρουβάς, αλλά έκανε και ένα βήμα παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να πάει μέχρι την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ, όπου απολογήθηκε δημόσια στον Λάνθιμο, του οποίου «το μέγεθος και το μεγαλείο» δεν είχε καταλάβει, όπως και το γιατί ο σκηνοθέτης τον έβαζε να κάνει διάφορα (ακατανόητα, κατά τα άλλα) καψόνια.

Έτσι, ο Σάκης είπε το εξής:

«Θέλω μέσα από την εκπομπή σου να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με -2° στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα.

Του είπα: «Γιώργο δεν μπορώ άλλο. Αύριο φεύγω ταξίδι». Έπρεπε να πάω για ένα πρόμο για τη Eurovision και γύρω στις 6 το πρωί αφού είχαν πάθει κράμπες τα πόδια μου και δεν άντεχα άλλο. Και μου είπε: «Δεν καταλαβαίνεις ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να δείξεις αυτοθυσία» και  τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη.

Πάντα είχε πάθος για την Τέχνη που έκανε και φαινόταν αυτό που έγινε τώρα. Έχει όραμα και αισθητική και πολύ διαφορετική ενέργεια.»

Δείτε το βίντεο:

Πάντως επειδή μεταξύ μας όλοι γνωρίζουμε ότι καλή η υψηλή κουλτούρα, αλλά με TV μεγαλώσαμε όλοι, μπορείτε να δείξετε σεβασμό στο έργο του Λάνθιμου ψηφίζοντας το αγαπημένο σας βιντεοκλίπ του εδώ.

Best of internet