Quantcast
THE STREAM

Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ δοκιμάζει να βγάλει 100.000€ από ΑΤΜ, δεν θα πιστέψετε την συνέχεια

Αν η ερευνητική δημοσιογραφία ήταν σπορ, στην Ελλάδα θα είχαμε το Champions League του είδους


THE NEWSROOM · 20 Φεβρουαρίου 2019

Δεν πρόλαβε να περάσει ένα 24ωρο από το δημοσιογραφικό θρίαμβο της ΕΡΤ με τη συνέντευξη – μασάζ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και ένας τολμηρός διεκδικητής μπήκε δυναμικό στον αγώνα για το θρόνο της μαλακίας. Πρόκειται φυσικά για τον αγαπημένο μας τηλεοπτικό σταθμό, τον ΣΚΑΪ, ο οποίος αποφάσισε να φτάσει το ζήτημα του (εξαιρετικά αμφιλεγόμενου) δανείου ύψους 100.000 ευρώ που πήρε ο Πολάκης μέχρι τα νοητά του όρια.

Τηρώντας έτσι απαρέγκλιτα τους κανόνες της δημοσιογραφίας όπως αυτοί έχουν τεθεί τα τελευταία χρόνια, μετά τον πρόλογο από τη Σία Κοσιώνη, ο ΣΚΑΪ έστειλε το λαγωνικό του στις τράπεζες για να ρωτήσει τη γνώμη του κόσμου για το δάνειο του Πολάκη. Παρότι βρέθηκαν τελικά κάποιοι ιδιαίτερα ενημερωμένοι πολίτες (ένας θυμήθηκε μέχρι και τα γίδια του Καλογρίτσα) για να πουν τη γνώμη τους, ο ρεπόρτερ έκρινε πως ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ δε μπορεί να σταθεί χωρίς λίγη επιτόπια έρευνα.

Έτσι, έκανε ένα πείραμα: πληκτρολόγησε το ποσό των 100.000 (εκατό χιλιάδων) ευρώ στο ΑΤΜ και δοκίμασε να κάνει ανάληψη πατώντας το κουμπί. Το συριζαίικο ATM προφανώς του το αρνήθηκε, επιβεβαιώνοντας ότι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας ή έστω ο Ιησούς Χριστός θα μπορούσε να σηκώσει 100 χιλιάρικα από το ΑΤΜ στην τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο:

Είπαμε, στην επιτόπια έρευνα ΣΚΑΪ is the limit.

Best of internet