Quantcast
THE STREAM

«Δείξε σεβασμό ή βγάλε το σκασμό» άκουσε περίπου δημοσιογράφος της ΕΡΤ που διέκοψε τον Πολάκη

Η πιο κάζουαλ συνέντευξη όλων των εποχών δόθηκε χτες το βράδυ στην φιλόξενη ΕΡΤ


THE NEWSROOM · 20 Φεβρουαρίου 2019

Ως η πιο κάζουαλ συνέντευξη όλων των εποχών μπορεί με ευκολία να περιγραφεί η χτεσινή εξομολόγηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ1. Με την προσεκτική καθοδήγηση της παρουσιάστριας Κατερίνας Ακριβοπούλου, ο Παύλος Πολάκης είχε την ευκαιρία να πει ανενόχλητος τον πόνο του για τους πάντες και τα πάντα, κάτι εξαιρετικά σημαντικό σε μια περίοδο όπου γαμωσταυρίζει έναν άνθρωπο ανά πεντάλεπτο και χρειάζεται επειγόντως λίγο chill.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως τα κατάφερε και ο Πολάκης μπόρεσε να κάνει την ομιλία του (διάρκειας μίας ώρα περίπου) στο ρελαντί, το οποίο μας υπενθύμιζε με κάθε ευκαιρία γυρνώντας πλάτη στην κάμερα για να δείξει πράγματα στο γραφείο του. Ο χειρισμός της Ακριβοπούλου στο όλο σκηνικό ήταν γενικώς πιο απαλός από μασάζ με λάδια, η παρουσιάστρια όμως δεν δίστασε να δικάσει τον συνεργάτη της Κώστα Παπαχλιμίντζο, όταν αυτός επιχείρησε να κάνει καψώνια στον ταλαιπωρημένο αναπληρωτή υπουργό.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ είχε την φαεινή ιδέα να τον διακόψει στο δεκάλεπτο για να του κάνει ερωτήσεις (όπως πχ αν είπε στον Στουρνάρα ότι «θα έρθει από’κει» ως άλλος Φουσέκης, αλλά και για τα εισοδήματά του), αντί να τον αφήσει να συνεχίσει την χειμαρρώδη τοποθέτησή του μέχρι το 2020. Η Ακριβοπούλου δεν θα άφηνε αυτό το αίσχος να περάσει φυσικά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο ακόλουθος διάλογος.

H παρουσιάστρια δεν ξέχασε την έννοια της φιλοξενίας:

«Σε παρακαλώ!»

Ο αγενής δημοσιογράφος επέμεινε:

«Μα συγγνώμη, μιλά επί δέκα λεπτά ο κ. Πολάκης»

Η Ακριβοπούλου ήταν ακριβοδίκαια:

«Όσο θέλει θα μιλήσει!» ‘

Κάποιος ζοριζόταν να το καταλάβει:

«Να γίνεται και διάλογος»

Κάπου εκεί το πράγμα έληξε:

«Θα γίνει μετά ο διάλογος, σε παρακαλώ»

Ο Πολάκης δεν έχασε την ευκαιρία να ταπώσει άλλον ένα σαμποτέρ:

«Μην ταράζεστε κ. Παπαχλιμίντζο».

Δείτε το βίντεο:

Όπως έλεγαν και οι πατέρες της δημοσιογραφίας, Terror X Crew, «δείξε σεβασμό, δείξε σεβασμό, πες κάτι θετικό ή βγάλε το σκασμό».

Best of internet