Quantcast
THE STREAM

Ανδριάντας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα μπει στη Μύκονο, γιατί κάποιοι δε φοβούνται τα τσουνάμι

Ένα άγαλμα του Πέτρου του Πελεκάνου ή του Άγνωστου Δαπίτη είναι το επόμενο βήμα που είναι αναγκαίο να γίνει


THE NEWSROOM · 19 Φεβρουαρίου 2019

Εξαιρετικά (ή καθόλου) σίγουρη για τον εαυτό της φαίνεται πως είναι η κοσμική Μύκονος, αν κρίνουμε από το απονενοημένο, για πολλούς, διάβημα των Νεοδημοκρατών του νησιού. Τα νέα μαθεύτηκαν στο κοπή τη πίτα της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Μυκόνου, όταν μίλησε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Απευθυνόμενος προς ένα ευρύ κοινό, το οποίο όμως περιείχε τον απαραίτητο παπά, ο Δήμαρχος δήλωσε μεταξύ άλλων δύο φορές πως η Μύκονος είναι νησί πρωταθλητών, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αγαπά, αν και δε μας διευκρίνισε σε ποιο άθλημα. Μάλλον όχι στο Trivial Pursuit:

Anyway, κάποια στιγμή η ομιλία πέρασε στο ψητό. Όπως δήλωσε ο κ. Κουκάς, η Μύκονος χρωστάει πολλά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος έκανε «άγιο έργο» και άρα ήρθε η ώρα να ρεφάρει λίγο. Σε μια φράση λοιπόν η οποία αποτελούνταν κατά 95% από τη λέξη «Μητσοτάκης», ο Δήμαρχος δήλωσε ότι τα έχει βρει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Ίδρυμα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, προκειμένου να φτιαχτεί στο νησί ανδριάντας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη προς τιμήν του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Είναι φανερός πως είτε οι Μυκονιάτες δεν είναι προληπτικοί σαν εμάς τους υπόλοιπους που φοβόμαστε πως κάποιο τσουνάμι θα σβήσει την Μύκονο από το χάρτη, είτε πως ο ανδριάντας θα χρησιμέψει ως κάποιου είδους παγανιστικού τοτέμ για να γίνονται επικλήσεις στις χθόνιες θεότητες. Δείτε το βίντεο:

Δε φαίνονται πάντως όλοι ενθουσιασμένοι με αυτή την προοπτική, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των παρευρισκόμενων:

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι με την κίνηση αυτή η Μύκονος θα κάνει το 2/2 στο Πανίνι με αγάλματα Νεοδημοκρατών ηγετών, δεδομένου του ότι ήδη έχει ένα άγαλμα του Καραμανλή:

Η αμήχανη στιγμή που δεν είσαι σίγουρος αν ο Πάκης συγκινήθηκε ή σκέφτεται τι σκηνικάρα θα παίξει στην ψαροταβέρνα μετά.

 

 

Best of internet