Quantcast
THE STREAM

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει με νέο τρέιλερ, επειδή αυτό ακριβώς μας αξίζει

Στο κλιπάκι που κυκλοφόρησε θα αισθανόταν άνετα μια ολόκληρη αποικία από στρείδια


THE NEWSROOM · 23 Οκτωβρίου 2018

Μπορείτε να κοιμηθείτε με την ησυχία σας αγαπητές φίλες και φίλοι: Παρά τις κοντρίτσες που είχε με τη διεύθυνση του νέου Epsilon TV, το οποίο λέγεται Open και θα είναι μαζί μας για τα επόμενα 10 χρονάκια, ο Μένιος Φουρθιώτης θα είναι μαζί μας και αυτό το χειμώνα. Ο παρουσιαστής, τον οποίο ο κόσμος βάφτισε με αγάπη Σιχαμένιο, κατάφερε να επιβιώσει της απόφασης που είχαν πάρει τα νέα στελέχη του καναλιού να ξεφορτωθούν αυτόν και την εκπομπή του «Αποκαλυπτικά Live» σπάζοντας το συμβόλαιό του και προχωρά ακάθεκτος.

Ας κάνουμε εδώ μια στάση στο πρότερο δημοσιογραφικό έργο του Μένιου του Φουρθιώτη

Το μόνο μέχρι γνωστό πετυχημένο δείγμα διασταύρωσης ανθρώπου με σαλιγκάρι, το οποίο έκανε νύξεις πως θα είναι υποψήφιος για πολιτικό αξίωμα στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε να γίνει ο Μένιος θεσμός, δείχνει μάλιστα  να παρουσιάζει μια ενισχυμένη εκδοχή του εαυτού του, αν κρίνουμε από το τελευταίο trailer που δημοσιεύτηκε για την εκπομπή του στο Open.

Ίσως αντιμετωπίσετε θεματάκια, αν δεν έχετε προμηθευτεί ειδικά φίλτρα γυμνοσάλιαγκα για την οθόνη σας

 

Σε περίπτωση που καταφέρατε να ολοκληρώσετε την παρακολούθηση του video μετά τη μαγεία που ήταν το ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ λίγο μετά το 0:10 και έχετε συνολική εικόνα του clip, αξίζει να παρακολουθήσετε και το αντίστοιχο trailer του Τατιάνα Live του 2015. Είναι συγκινητικό όταν ένας μεγάλος δημιουργός αποδίδει φόρο τιμής σε έναν άλλο.

Όταν είσαι γενικά τόσο τεράστιος που κλέβεις κάποιον και αυτός είναι η Τατιάνα Στεφανίδου

Επίσης, αν κρίνουμε από τις πινακίδες του αυτοκινήτου στο κλιπάκι, οι πόρτες του στούντιο της εκπομπής ισοδυναμούν με τις πύλες της κόλασης:

Αυτό όμως που πέρασε απαρατήρητο είναι το ότι ο πολυμήχανος παρουσιαστής απλώνει τα πλοκάμια του και σε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, παρότι για τις ανάγκες του νέου τρέιλερ επέλεξε κάτι σε πιο μπατμομπίλ:

Εντωμεταξύ, ο Μένιος Φουρθιώτης έχει γίνει και ινφλουένσερ για ταρίφες

Είναι ωραίο να μπαίνεις στη νέα σεζόν και να ξέρεις πως ό,τι και να γίνει, η τουαλέτα σου θα είναι λιγότερο σιχαμερή από την τηλεόραση.

Best of internet