Quantcast
THE STREAM

Υποψήφιος στο Δήμο της Αθήνας κατεβαίνει ο Μένιος Φουρθιώτης, γιατί η αριστεία πρέπει να επιβραβεύεται

Kαλά τα νέα για το δήμο της χώρας που έχει γνωρίσει μεγάλες στιγμές τόσο στην αρχαιότητα όσο και στους νεότερους χρόνους


THE NEWSROOM · 8 Ιουλίου 2018

Με μια λιτή ανακοίνωση στον λιτό αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» ο host της εκπομπής Μένανδρος Φουρθιώτης απείλησε σήμερα ότι θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών, καθώς θα κατέλθει σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο «μεγαλύτερο δήμο της χώρας». Σε περίπτωση που ο γνωστός για τις διασταυρωμένες πληροφορίες που μοιράζεται στον αέρα της εκπομπής παρουσιαστής δεν έχει μπερδέψει κάτι, μπορούμε να πούμε ασφαλώς ότι αυτός είναι ο Δήμος Αθηναίων.

Όπως όλα δείχνουν ο δήμος της χώρας που έχει γνωρίσει μεγάλες στιγμές τόσο στην αρχαιότητα όσο και στους νεότερους χρόνους κάτω από την δημαρχία του Γιώργου Καμίνη αλλά και την επικείμενη χρυσή δημαρχία του Γιώργου Πατούλη δεν αναμένεται να μας κάνει να βαριόμαστε σύντομα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης στη συνέχεια της εκπομπής αναφέρθηκε ακροθιγώς στις ενέργειες που πρόκειται να προβεί σε περίπτωση που εκλεγεί και που κατά κύριο λόγο έχουν να κάνουν με την προσέλκυση επενδυτών που ήδη γνωρίζει από την θητεία του στο Epsilon TV.

Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι οι υπάλληλοι καθαρισμού του δήμου θα φορούν στο εξής βιοθεραπευτικά γιλέκα, ότι τα συντριβάνια της πόλης θα αναβλύζουν υαλουρουνικό ή ότι η χριστουγεννιάτικη φιέστα θα περιλαμβάνει Τζούλια Αλεξανδράτου και λαιβ μπινελίκια με τον Νίκο Καρβέλα;

Είμαστε βέβαιοι ότι η πραγματικότητα θα ξεπεράσει τις προβλέψεις μας.

Best of internet