Quantcast
THE STREAM

Ρωσία: Επιβάτης πετά σκουπίδια από παράθυρο ταξί, τρώει έξωση από οικολόγο ταρίφα

Μια πραγματικά σλαβική εκδοχή της μαχητικής οικολογίας


THE NEWSROOM · 11 Σεπτεμβρίου 2018

Η ενοχλητική συνήθεια του να πετάει κανείς σκουπίδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου είναι πολύ διαδεδομένη στη χώρα μας και υποθέτουμε και σε πολλές ακόμη χώρες του κόσμου. Η πρακτική αυτή εκτός από το να κάνει χωματερή κάθε περιοχή από την οποία περνάει αυτοκίνητο, έχει προκαλέσει μέχρι και καταστροφικές πυρκαγιές, απλά επειδή κάποιος ηλίθιος δεν άντεχε να σβήσει το τσιγάρο στο τασάκι του αυτοκινήτου. Είναι λογικό ότι κάποιος μπορεί να μην ανέχεται με τίποτε αυτή τη συμπεριφορά.

Αυτή ακριβώς την αγανάκτηση τερμάτισε ένας ταξιτζής στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Όταν ο νεαρός επιβάτης αποφάσισε να πετάξει από το παράθυρο τη μπύρα που έπινε, ο οδηγός του ταξί έφτασε στα όρια του, με αποτέλεσμα να περάσει σε ακραία μέτρα. Σταμάτησε το αυτοκίνητο, μάζεψε στοργικά τη μπύρα και στη συνέχεια πέταξε τον επιβάτη του από τη θέση του συνοδηγού που καθόταν στο δρόμο. Μετά έκανε ψύχραιμα την αναστροφή του και έφυγε, με τον νεαρό επιβάτη να μην έχει καταλάβει ακριβώς τι συνέβη.

Δείτε το βίντεο:

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα αυτοκινήτου (dashcam), η οποία συνηθίζεται πολύ στη Ρωσία για επειδή χρησιμεύει στις ασφαλιστικές εταιρείες σε περίπτωση ατυχήματος. Κάπως έτσι αποθανατίζονται μερικά τέτοια επικά σκηνικά, τα οποία σε άλλη περίπτωση θα ήταν πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς.

Είναι γνωστό πως Ρωσία = καλύτερη χώρα στον κόσμο.

(πηγή)

Best of internet