Quantcast
THE STREAM

Αεράκι ακροδεξιάς ανανέωσης φυσάει με το κόμμα που ετοιμάζουν Μπαλτάκος και Καμμένος

Οι δυο βετεράνοι του κρυπτοφασιστικού χώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια νέα ισχυρή ακροδεξιά φανέλα


THE NEWSROOM · 11 Ιουλίου 2018

Aέρας ανανέωσης φαίνεται πως φυσάει στον κουρασμένο χώρο της ελληνικής ακροδεξιάς. Επειδή ένα καθαρόαιμο ναζιστικό κόμμα, ένα ψεκασμένο ακροδεξιό κόμμα στην κυβέρνηση και η ξενέρωτη φιλελέ κεντροδεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται πως δεν είναι αρκετά, o πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά Τάκης Μπαλτάκος και ο άνθρωπος που κατάφερε να διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, ετοιμάζουν νέο κόμμα.

Οι δύο άντρες έβγαλαν ανακοίνωση όπου σχολιάζουν πως αυτό που τους απασχολεί είναι να βάλουν πλάτη στη συσπείρωση της ευρύτερης κρυπτοφασιστικής φασούλας τους, αλλά και την ανατροπή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία παρόλαυτα ο Δημήτρης Καμμένος έκλαψε λίγο αλλά έκατσε κάμποσο καιρό. Κι επειδή κάθε ακροδεξιό κόμμα χρειάζεται φίρερ αλλά εδώ οι βεντέτες είναι δύο, Πρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος.

Σε περίπτωση που απορείτε για το ότι δεν έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής κάτι φοβερά γραφικό, οι δύο άνδρες ξεκαθαρίζουν ότι απευθύνονται σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το «Μακεδονία ξακουστή».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος. 

Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση  του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.
Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.
Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.
Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το ¨Μακεδονία ξακουστή.¨
Και παρά δύναμιν τολμηταί .

Eπίσης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ την Τρίτη, ο Δημήτρης Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Θα είμαστε παρόντες στις ευρωεκλογές. Εμείς απευθυνόμαστε και στον ελληνισμό. Πιστεύω ότι θα δοθεί ψήφος στους αποδήμους. Απόλυτο κακό είναι η κυβέρνηση σε κάποια κομμάτια, όπως η Παιδεία, η ασφάλεια, οι μετανάστες κλπ.

Η συζήτηση που κάναμε με τον κ. Μπαλτάκο είναι ότι έχουμε εμπειρία και καθαρό μυαλό για το τι χρειάζεται η Ελλάδα από εδώ και πέρα. Ο,τι πει ο λαός, μπορεί να μας αποδεχθεί και να μας δώσει μεγάλη ώθηση. Θα έχουμε ένα ηλεκτρονικό σύστημα για ενίσχυση στο νέο κόμμα.

Είμαι δεξιός, συντηρητικός άνθρωπος, έχω μάθει να σέβομαι το δάσκαλο, το δήμαρχο, τον πατέρα μου. Οι αριστεροί δεν δείχνουν σεβασμό, δείχνουν μια τάση ανομίας, δείτε τα βιβλία Ιστορίας.»

O Δημήτρης Καμμένος έχει ένα εξαιρετικά πλούσιο βιογραφικό, το οποίο περιλαμβάνει το ότι έγινε υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για μία ημέρα το 2015 πριν τον αποσύρουν λόγω αντιδράσεων για ρατσιστικές δηλώσεις που είχε κάνει στα social media. Αυτό δεν εμπόδισε φυσικά να παραμείνει βουλευτής της κυβέρνησης (και Αντιπρόεδρος της Βουλής) μέχρι πρόσφατα όταν υπερψήφισε την πρόταση μομφής κατά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οπότε και διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ και τελικά παραιτήθηκε και από το πόστο του.

Ο δε Τάκης Μπαλτάκος ήταν γνωστός κυρίως ως ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι που έγινε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά. Η αποκαθήλωση του έγινε όταν ο Κασιδιάρης διέρρευσε ηχογραφημένη πριβέ συνομιλία τους, όπου ο Μπαλτάκος προσπαθούσε να παρηγορήσει τον νεαρό νεοναζί λέγοντας πως βασικά οι διώξεις κατά της Χ.Α. είναι διώξεις πολιτικών φρονημάτων και πως δεν υπάρχουν στοιχεία. Από τότε περιφέρεται στον εξωκοινοβουλευτικό ακροδεξιό χώρο, ενίοτε μαζί με τον Καρατζαφέρη και άλλους, προσπαθώντας να καβατζωθεί κάπως.

Δεν ξέρουμε για όλα τα υπόλοιπα, είναι βέβαιο πάντως πως τα ακροδεξιά λουλούδια ανθίζουν κανονικά.

Best of internet