Quantcast
THE STREAM

Aπ’το «Ηλίθιος Και Πανηλίθιος» βγήκε αυτή η σύλληψη δύο ατόμων σε minimarket του Καναδά

Η πραγματική ζωή είναι καλύτερη από τις κωμωδίες


THE NEWSROOM · 29 Ιουνίου 2018

Μερικές ασύλληπτες σκηνές έζησε το απόγευμα της Δευτέρας ένα κατάστημα στην πόλη Spruce Grove στο Edmonton του Καναδά. Όλα ξεκίνησαν με τη θεωρητικά απλή κατάσταση της σύλληψης μιας 29χρονης γυναίκας και του 28χρονου άντρα που ήταν μαζί της από έναν αστυνομικό και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, αλλά εξελίχτηκαν σε φασούλα πιο αστεία από ταινία του Τζιμ Κάρεϊ.

Το ζευγαράκι της καταστροφής, οι οποίοι είναι και οι δύο ντόπιοι, έχουν πολλαπλές μικροκατηγορίες σε βάρος τους για αντίσταση κατά της αρχής, για χρήση κλεμμένης πιστωτικής, επίθεση σε όργανο και άλλα τέτοια. Στο συγκεκριμένο σκηνικό, η κατάσταση πήγαινε κανονικά με τον 28χρονο να τρώει taser (το πιστόλι με το ηλεκτρικό ρεύμα) από τον μπάτσο αφού αντιστάθηκε σε σύλληψη για κλεμμένη πιστωτική και να πέφτει στο έδαφος, όταν η γυναίκα αποφάσισε να το ζήσει σε φάση Ripley από το Alien και προσπάθησε να ανέβει στο κενό πάνω από το ταβάνι για να το σκάσει.

Όμως στην πραγματική ζωή δεν παίζει πάντα διέξοδος από τους αεραγωγούς, με αποτέλεσμα η κωμωδία να καταλήξει κάπως έτσι:

Δείτε το επικό βίντεο:

Αυτό είναι το ίχνος που άφησε πίσω της η 29χρονη Ripley:

Ίσως από τα ωραιότερα πράγματα που έχουμε δει στη ζωούλα μας.

(πηγή)

Best of internet