Quantcast
THE STREAM

Με μια γραβάτα -χωρίς πουτσάκια- εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας

Την έβαλε και μετά την έβγαλε – τρελοί συμβολισμοί


THE NEWSROOM · 22 Ιουνίου 2018

Με μια κίνηση που βρίθει συμβολισμούς, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε ακριβώς ποιούς, ο πρωθυπουργός της περήφανης χώρας μας Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε σήμερα στο Ζάππειο προκειμένου να μιλήσει στους υπουργούς της συγκυβέρνησης φορώντας, για πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα, έναν άλικο λαιμοδέτη. Συμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες πρόκειται για αυτήν την γραβάτα που του χάρισε ο αρχηγός του κρατιδίου της Νότιας Γερμανίας Ζόραν Ζάεφ, πριν λίγες μέρες.

Ομιλία στις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο Ζάππειο Μέγαρο.

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για όλους μας. Μια μέρα που ανήκει σε 'κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση. Ομιλία στις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο Ζάππειο Μέγαρο.

Gepostet von Alexis Tsipras am Freitag, 22. Juni 2018

Ο αρχηγός της κυβέρνησης που έχει μια παράξενη σχέση με το δημοφιλές ανδρικό αξεσουάρ πανηγύρισε, δεν ξέρουμε ακριβώς τι, ενδεχομένως την προαναγγελθείσα επιμήκυνση του χρέους (κανένα λογοπαίγνιο εδώ). Αμέσως μετά ο μεγάλος ηγέτης του ελληνικού σοσιαλισμού δήλωσε ότι τόσα χρόνια έδωσε οποιαδήποτε μάχη με τη στολή εργασίας του. Γι’ αυτό έβγαλε την γραβάτα και την κράτησε μέχρι να τελειώσει την ομιλία του. Γουαου;

Όλα αυτά στο αγαπημένο show club του Αντώνη Σαμαρά, το Ζάππειο Μέγαρο. Δε σας χάλασε. Ούτε εμάς σίγουρα.

Επόμενο challenge; Παπιγιόν; Τσόκερ μέσα στο Μαξίμου; Περιμένουμε με ανυπομονησία.

Best of internet