Quantcast
THE STREAM

Βρετανίδα οδηγεί κομοδίνο από ξύδια, φυσικά το τραβάει βίντεο για να μη ζοριστεί η αστυνομία

Να μία πολίτης-υπόδειγμα που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην κουράσει τα όργανα της τάξης


THE NEWSROOM · 1 Ιουνίου 2018

Ένα σπουδαίο δώρο έκανε αυτή η οδηγός στις βρετανικές αρχές που, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που το κάνουν στα μουλωχτά, άρχισε να τραβάει σε βίντεο τη σκατένια οδήγησή της, μετά από ικανή ποσότητα αλκοόλ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η βρετανίδα οδηγός από το Σάσεξ οδηγούσε με ταχύτητα μεγαλύτερη από 80 χιλιόμετρα, έβγαινε εκτός δρόμου κι έπαιρνε τις στροφές όπως να ναι για να πέσει τελικά πάνω σε ένα Audi.

Στο αλκοτέστ που υποβήθηκε μετά το ατύχημα, διαπιστώθηκε μία συγκέντρωση της τάξης των 94 μικρογραμμαρίων, αντί για 35 μικρογραμμάρια που είναι το όριο. Η αστυνομία του Sussex αποφάσισε να ανεβάσει αργότερα το βίντεο στο YouTube για να δείξει πόσο σκατά μπορεί να οδηγήσει κάποιος αν έχει γίνει μπαούλο στα ξύδια, ενώ στην επίσημη ανακοίνωσή της έγραψε: «Αυτό που τρομάζει, είναι ότι δεν πρόκειται για κάποιο ιδιαίτερα ασυνήθιστο παράδειγμα μίας διαδρομής υπό την επήρεια αλκοόλ. Η οδηγός εμφανίζει μία σειρά τυπικών συμπτωμάτων, που είναι αναμενόμενα. Αυτό που δεν θα περιμέναμε φυσικά, είναι ότι κάποιος σε μία τέτοια κατάσταση θα καθόταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του».

Δεν ξέρουμε αν τελικά της αφαίρεσαν μόνο τις πινακίδες ή και τη δυνατότητα να οδηγήσει ξανά στη ζωή της.

Πηγή: The Reader

Best of internet