Quantcast
THE STREAM

Γλειφιτζούρι αδυνατίσματος διαφημίζει η Καρντάσιαν γιατί κάποιος θα το αγοράσει

Οι έφηβες δεν νιώθουν αρκετά άσχημα για το σώμα τους, χρειάζονται και τα βουντού της Κιμ


THE NEWSROOM · 17 Μαΐου 2018

To καλοκαίρι πλησιάζει, αγαπητοί φίλοι, και σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι όλος ο κοινωνικός σας κύκλος έχει μπει σε ρυθμούς ταχείας εκγύμνασης και αδυνατίσματος- ακόμα κι εκείνος ο φίλος σας που έχει να κάνει κάνει γυμναστική από τα 8 του.

Και αυτή η περίοδος, που είναι αδίκως ταυτισμένη με εξαντλητικές διατροφές, εντατική γυμανστική και πολλές τύψεις, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τις βιομηχανίες να πλασάρουν οποιοδήποτε σκεύασμα που «θα σας βοηθήσει να χάσετε 37 κιλά μέσα σε δύο εβδομάδες».

Έτσι και η Κιμ Καρντάσιαν, λόγω της αναγνώρισης που τυγχάνει από μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού, ήταν το πρόσωπο που ανέλαβε να διαφημίσει στο Instagram ένα γλειφιτζούρι αδυνατίσματος, το οποίο υποτίθεται ότι «κόβει την όρεξη για το φαγητό». Η εταιρεία, όπως βλέπετε και στην ανάρτηση, ονομάζεται Flat Tummy Co., κάνοντας έτσι αρκετά σαφείς τις αξιώσεις που έχει από τα γυναικεία σώματα.

Την επιλογή της Κιμ Καρντάσιαν σχολίασε η ραδιοφωνική παραγωγός Τζαμέλα Τζαμίλ, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες μία καμπάνια ευαισθητοποίησης για την αποδοχή όλων των σωμάτων με το όνομα «I Weigh». Η ίδια χαρακτήρισε, επίσης, την επιρροή που ασκεί η Κιμ Καρντάσιαν στα νέα κορίτσια ως «τοξική» και συνέχισε λέγοντας «θαυμάζω τις ικανότητες τους στην προώθηση προϊόντων (…) αλλά αυτή οικογένεια με κάνει νιώθω απόγνωση για την υποβάθμιση που σηματοδοτούν για το γυναικείο φύλο».

Όπως και να χει, το Luben σας έχει εξασφαλίσει τη λύση για το ιδανικό beach body, για να λάμψετε στην παραλία αυτό το καλοκαίρι.

Και εδώ ένα post που τα εξηγεί ωραία.

Παρακαλείσθε όλες οι παντελώς αγύμναστες και πλαδαρές φίλες που διαθέτετε ζελεδένια κοιλιά και πεσμένους γλουτούς να…

Gepostet von Fat Unicorns am Donnerstag, 3. Mai 2018

 

 

Best of internet