Quantcast
THE STREAM

Αεροπειρατεία από ένα Woodstock γεμάτο συριζαίους έζησε η Σοφία Βούλτεψη

Η βουλευτής της ΝΔ καταγγέλει ότι οι Τσιπρικοί συνταξιδιώτες είχαν μούσια και μαλλιά


THE NEWSROOM · 28 Απριλίου 2018

Μια συναρπαστική πτήση φαίνεται πως είχε στο δρόμο για τη Μυτιλήνη ένα κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Όπως αναφέρεται, η ΝΔ ζήτησε πέντε θέσεις από την Aegean για να τους στείλει στη Λέσβο με αεροπλάνο, προκειμένου να δουν από κοντά τι συνέβη μετά το πογκρόμ στην πλατεία Σαπφούς.

Σύμφωνα με τη Σοφία Βούλτεψη, στην αρχή η Aegean απάντησε πως δεν υπάρχουν θέσεις, αν και μετά αφού η ΝΔ επέμεινε τελικά τους έβαλαν σε μεγαλύτερο αεροπλάνο. Το πρόβλημα τελικά ήταν πως οι πέντε βουλευτές της ΝΔ (Αυγενάκης, Βούλτεψη, Κόνσολας, Φωτήλας και Αθανασίου) βρέθηκαν να συνταξιδεύουν με ένα συριζαίικο Woodstock, αν τουλάχιστον πιστέψουμε για κάποιο λόγο τη Βούλτεψη, καθώς το αεροπλάνο ήταν γεμάτο με τους νεολαίους του Τσίπρα.

Οι 70 συριζαίοι είχαν ξεκινήσει για τη Λέσβο για να προετοιμάσουν την επίσκεψη Τσίπρα που θα γίνει στις 2 και 3 Μαΐου. Το θέαμα σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη είχε ως εξής:

 «Μπαίνοντας μέσα στο αεροπλάνο είδαμε πολλά… μούσια, αλογοουρές και ανοιχτά πουκάμισα»

Δεν παρεξηγούμε την κ. Βούλτεψη που εντυπωσιάστηκε από τα μούσια και τα ανοιχτά πουκάμισα, πιστεύουμε ότι το θέαμα θύμιζε τουλάχιστον τάγμα ανταρτών του Άρη Βελουχιώτη. Λογικά η Νέα Δημοκρατία όταν θα βγει θα επιβάλλει το υποχρεωτικό κούρεμα και ξύρισμα.

(πηγή)

Best of internet