Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ ισπανίδα γαλαζοαίματη μαλλιοτραβιέται με την Ελληνίδα πεθερά της

Βασιλικές «Οικογενειακές Ιστορίες» κατέγραψε η κάμερα στην Ισπανία


THE NEWSROOM · 4 Απριλίου 2018

Ένα καταπληκτικό crossover επεισόδιο «Οικογενειακές Ιστορίες» με «Θανάσιμες Πεθερές» σε Ισπανικό βασιλικό edition παρατηρήθηκε χτες στη Μαγιόρκα, όταν η τέως βασίλισσα Σοφία, δηλαδή η Ελληνίδα πεθερά της βασίλισσας Λετίθια, φάνηκε να σπρώχνεται με τη Βασίλισσα και να παλεύουν για το ποια θα σβερκώσει και θα ποζάρει μαζί με τα εγγόνια της Σοφίας μπροστά στις κάμερες.

Η βασιλική οικογένεια είχε βρεθεί στη Μαγιόρκα για τις πασχαλινές διακοπές και την Κυριακή του καθολικού Πάσχα η γαλαζοαίματη και στραβωμένη οικογένεια φάνηκε ον κάμερα να τσακώνεται και να ζμπρώχνεται στα μουγκά, όταν η τέως βασίλισσα Σοφία πήγε να ποζάρει για τους φωτορεπόρτερ μαζί με τα εγγόνια της, την Λεονόρ και την Σοφία έξω από τον Καθεδρικό Πάλμα. Τότε η Βασίλισσα Λετίθια πλησιάζει ζοχαδιασμένη και αδιαφορώντας για τα πρωτόκολλα μπαίνει μπροστά απ’ την πεθερά της και ακολουθεί μια αμήχανη στιγμή με έντονη συνομιλία όπου τελικά έρχεται παρέμβαση του βασιλιά Φελίππε.

Η Λετίθια φαίνεται πως χαϊδεύει τα μαλλιά της Λέονορ και στη συνέχεια να προσπαθεί να πιάσει το χέρι της, που εκείνη τη στιγμή το κρατούσε η γιαγιά της. Εκείνη τραβιέται και δυσανασχετεί. Η Σοφία δείχνει ενοχλημένη που η νύφη της μπήκε μπροστά στις κάμερες τη στιγμή που πόζαρε και κάτι της λέει σε έντονο ύφος.

Όμως και η εγγονή φαίνεται πως τελικά στραβώνει που βασίλισσα και τέως βασίλισσα την έχουν κάνει μπαλάκι για τους φωτορεπόρτερ και σπρώχνει τα χέρια της γιαγιάς και της μητέρας της. Το βίντεο προφανώς έπαιξε σε πολλά ισπανικά ΜΜΕ από πολλές γωνίες λήψης, ενώ η βασιλική οικογένεια ακόμα δεν έχει σχολιάσει κάτι για το περιστατικό.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η τέως βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία,σύμφωνα με τον Ισπανό πρέσβη κ. Βιγκέρα, πρόκειται να επισκεφθεί την Κρήτη για να συμμετέχει στις εκδηλώσεις των 40 ετών λειτουργίας του Πανεπιστημίου Κρήτης ενώ θα επισκεφθεί και αρχαιολογικούς χώρους του νησιού. Ίσως εκεί καταφέρει είτε να ηρεμήσει λίγο, είτε να καταστρώσει κάποιο σχέδιο για να ξεκάνει την Λετίθια που της έφαγε τον γιο.

Best of internet