Quantcast
THE STREAM

Ηλιακούς θερμοσίφωνες έβρεξε στον Πύργο Ηλείας

Ακραία καιρικά φαινόμενα παρατηρήθηκαν στην πρωτεύουσα του αγαπημένου νομού


THE NEWSROOM · 18 Ιανουαρίου 2018

Ακραία καιρικά φαινόμενα παρατηρήθηκαν στην πρωτεύουσα του αγαπημένου νομού Ηλείας, αγαπητοί φίλοι, αφού όσοι περνούν από την πόλη του Πύργου χρειάζεται να έχουν ιδιαίτερη προσοχή, μιας και από όπως διαβάζουμε στο ilialive.gr, ηλειακοί ηλιακοί θερμοσίφωνες πέφτουν από τον ουρανό.

Συγκεριμένα, το ακραίο φαινόμενο της θερμοσιφωνόπτωσης προκλήθηκε εξ’ αιτίας θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην Ηλεία. Εάν μάλιστα κάποιου ηλειακοί ηλιακοί θερμοσίφωνες ήταν κάπως πρόχειρα εγκατεστημένοι, τότε το αεράκι που περνάει, τους σηκώνει στον αέρα και στη συνέχεια τους προσγειώνει στο δρόμο. Αυτό φαίνεται να συνέβη και στην οδό Παπαφλέσσα στον Πύργο, όπου το φωτοβολταϊκό πάνελ έπεσε από τον ουρανό και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο δίπλα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει κάποιον περαστικό.

Ευτυχώς που κάποιος Πυργιώτης, ή κάποιος τουρίστας δεν περνούσε από εκείνο το σημείο την ώρα που έπεσε το φωτοβολταϊκό από τον ουρανό. Πάντως αξίζει σίγουρα ένα μπράβο στο νομό Ηλείας, μιας και όταν έβρεχε φωτοβολταϊκά, οι περισσότερες ελληνικές πόλεις κράταγαν ομπρέλα, ενώ ο αγαπημένος μας νομός τα υποδέχτηκε με χαρά.

Πάντως ο ilialive εφιστά την προσοχή των κατοίκων, ενώ καλή ιδέα θα είναι να κοιτούν και από τις δύο πλευρές του δρόμου, αλλά και ψηλά.

Best of internet