Quantcast
THE STREAM

Πιλότοι παίζουν σφαλιάρες μεταξύ τους κατά τη διάρκεια πτήσης στην Ινδία

Και βασικά εγκαταλείπουν το κόκπιτ


THE NEWSROOM · 4 Ιανουαρίου 2018

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν σήμερα από την ινδική αεροπορική εταιρεία Jet Airways δύο πιλότοι που εγκατέλειψαν το κόκπιτ κατά τη διάρκεια πτήσης.  Σύμφωνα με τους Times of India, το περιστατικό έγινε την πρωτοχρονιά, σε αεροπλάνο που πετούσε από Λονδίνο στη Μουμπάι και στο οποίο επέβαιναν 324 άνθρωποι.

Συγκεκριμένα, η μία πιλότος κατηγόρησε τον άλλον ότι την χαστούκισε πάνω σε έναν έντονο τσακωμό που είχαν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα, η γυναίκα τότε έβαλε τα κλάματα και εγκατέλειψε το κόκπιτ.

Ο άνδρας πιλότος επίσης εγκατέλειψε το κόκπιτ, αφήνοντας για ένα διάστημα το αεροπλάνο τελείως ακυβέρνητο. Χρειάστηκε να παρέμβουν τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος για να επιστρέψουν στη θέση τους για να μην υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.

Οι δύο πιλότοι θα παραμείνουν σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα της αεροπορικής εταιρείας , ενώ σε ανακοίνωσή της γράφει:

«Υπήρξε μια παρεξήγηση μεταξύ του πληρώματος του κόκπιτ. Ωστόσο επιλύθηκε φιλικά γρήγορα και το αεροπλάνο (…) συνέχισε την πορεία του ως τη Μουμπάι όπου προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα».

 

 

Best of internet