Quantcast
THE STREAM

Με την παραγωγή γουέστερν θα ασχοληθεί μετά το Λευκό Οίκο ο Στίβεν Μπάνον

O πρώην διευθυντής στρατηγικής και συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να επιστρέψει στις show business


THE NEWSROOM · 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Στίβεν Μπάνον μπορεί απομακρύνθηκε άδοξα από τη θέση του από το είδωλό του, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην διευθυντής στρατηγικής του Τραμπ και στέλεχος του ακροδεξιού Breitbart ετοιμάζεται να πάει στο Χόλιγουντ και να γυρίσει (ακροδεξιά;) γουέστερν.

Ο πιο ιδεολόγος από τους συνεργάτες του Τραμπ μάλιστα έχει ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις με εταιρείες παραγωγής. Πάντως στην πραγματικότητα ο Μπάνον επιστρέφει στη συγκεκριμένη δραστηριότητα καθώς το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και μάλιστα έχει συμβάλλει στα “The Indian Runner” με τους Βίγκο Μόρτενσεν και Πατρίσια Αρκέτ και “Titus” με τον Άντονι Χόπκινς

 

Εκτός από τις κανονικές ταινίες, έχει γυρίσει και πάνω από 10 ντοκιμαντέρ στο οποίο φυσικά προμοτάρει τη γνωστή πολιτική του ατζέντα. Εκτός από τη σόου μπιζ πάντως, ο Στίβεν Μπάνον δεν έχασε την ευκαιρία να χλευάσει την έρευνα που γίνεται για την εμπλοκή της Ρωσίας στις τελευταίες εκλογές στις ΗΠΑ, η οποία κάποιοι υποστηρίζουν ότι έγινε με τη συνεργασία της πλευράς Τραμπ.

Όπως είπε ο Μπάνον στην εκπομπή “60 Minutes” του CBS:

“Δεν υπάρχει τίποτα στην έρευνα για την Ρωσία. Είναι χάσιμο χρόνου. Είναι μία ολοκληρωτική φάρσα”

O πρώην διευθυντής στρατηγικής του Λευκού Οίκου σχολίασε επίσης ότι έχει άποψη επειδή έχει διαβάσει τις αναφορές που έχουν συντάξει οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για το συγκεκριμένο θέμα. Σε κάθε περίπτωση, πλέον όλα αυτά θα τα παρακολουθεί από καρέκλα σκηνοθέτη.

(πηγή)

Best of internet