Quantcast
THE STREAM

Νέος καύσωνας θα χτυπήσει μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με την ΕΜΥ

Ο καύσωνας δε θα έχει ούτε την ένταση ούτε τη διάρκεια του προηγούμενου


THE NEWSROOM · 10 Ιουλίου 2017

Nέος καύσωνας θα χτυπήσει τη χώρα μέσα στις επόμενες μέρες σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ο καύσωνας ευτυχώς δε θα πιάσει τις ακραίες θερμοκρασίες που βιώσαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, θα κορυφωθεί Τετάρτη και Πέμπτη και θα εκτονωθεί ως το Σάββατο.

Αναλυτικά η πρόβλεψη της ΕΜΥ:

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ Την Τρίτη στα βόρεια τους 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα τους 38 και πιθανόν κατά τόπους τους 39 βαθμούς, την Τετάρτη και την Πέμπτη τους 39 με 40 βαθμούς και κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Την Τρίτη τους 34-36 βαθμούς, την Τετάρτη τους 36-38 βαθμούς , την Πέμπτη τους 37-38 βαθμούς και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη τους 39 βαθμούς.

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Την Τρίτη τους 31 βαθμούς, την Τετάρτη και στην Πέμπτη τους 33 με 34 βαθμούς. Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση από τα βόρεια, η οποία θα γίνει αισθητή αρχικά στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Σάββατο σε όλη τη χώρα.

Toυλάχιστον τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, δε χρειάζεται να σας τα πουν από την αρχή.

(πηγή)

Best of internet