Quantcast
THE STREAM

O Xάρισον Φορντ χαώθηκε και παραλίγο να τρακάρει με το αεροπλάνο του επιβατικό αεροπλάνο με 110 επιβάτες

Μάλλον νομίζει ότι είναι όντως ο Χαν Σόλο


LUBEN CREW · 15 Φεβρουαρίου 2017

O αγαπημένος μας Χάρισον Φόρντ ακόμα και στην όχι αμελητέα ηλικία συνεχίζει να το ζει σαν κανονικός Ιντιάνα Τζόουνς. Παρότι μόλις 2 χρόνια πριν είχε πέσει με το αεροπλάνο του, σήμερα πήγε να την ξαναπάθει, μπλέκοντας μάλιστα κι άλλους μαζί.

har5

Αυτή τη φορά, ο  75χρονος ηθοποιός παραλίγο να τρακάρει με επιβατικό αεροσκάφος της American Airlines που κουβαλούσε 110 επιβάτες. Το παραλίγο τραγικό περιστατικό παραλίγο να συμβεί όταν ο ηθοποιός που είχε λάβει συγκεκριμένες οδηγίες να προσγειωθεί σε συγκεκριμένο διάδρομο αεροδρομίου του Orange County της Καλιφόρνια, μπερδεύτηκε και πήγε σε άλλο διάδρομο, περνώντας στην πορεία του πάνω από επιβατικό.
Ο ηθοποιός μάλλον δεν πολυκατάλαβε τη φάση, καθώς πριν προσγειωθεί φέρετε να ρώτησε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας το εξής:

«Τι κάνει αυτό το επιβατικό αεροσκάφος από κάτω μου;»

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας πως υπήρξε ένα περιστατικό με πιλότο μονοκινητήριου Aviat Husky, του τύπου που είναι και το ιδιωτικό αεροπλάνο του Χάρισον Φορντ. Για δικούς της λόγους όμως (τακτ προς έναν ηλικιωμένο;) δεν επιβεβαίωσε την ταυτότητα του.

har1

Εντέλει πάντως δε συνέβη κάποια τραγωδία και αμφότερα αεροπλάνα προσγειώθηκαν κανονικά. Ο δε Χάρισον Φορντ που είναι φανατικός με τα αεροπλάνα και κατέχει περισσότερα από ένα, μέχρι στιγμής μετράει μια ανώμαλη προσγείωση κατά μήκος μιας λίμνης και ένα τραυματισμό στο πρόσωπο το 2015, όταν έριξε το αεροπλάνο του σε γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες.

har2

har1_0

 

 

 

Best of internet