Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: Βασάνιζαν σε live streaming στο facebook παιδί με ειδικές ανάγκες (VIDEO)

Μάλλον αρχίσαμε και το τηλεbullying


LUBEN CREW · 5 Ιανουαρίου 2017

“Revolution won’t be televised” αλλά το bullying και ο ξυλοδαρμός απ’ ό,τι φαίνεται θα αναμεταδίδεται κανονικότατα, αγαπητοί φίλοι. Μια live μετάδοση, διάρκειας 30 λεπτών, εμφανίστηκε στο facebook το βράδυ της Τρίτης, στην οποία φαίνεται ένας νεαρός άνδρας δεμένος και με καλυμμένο το στόμα, στη γωνία ενός δωματίου.

1121088_capture_4

Όπως διαβάζουμε στο cnn, οι δράστες της επίθεσης ακούγονται να γελούν και να φωνάζουν «fuck Ντόναλντ Τραμπ» και άλλα συνθήματα και μηνύματα κατά των λευκών, ενώ παράλληλα κλωτσάνε και χτυπάνε τον 18χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα αντιμετωπίζει κάποιου είδους πνευματική καθυστέρηση.

Σε άλλο σημείο του βίντεο κόβουν τα ρούχα του, ρίχνουν πάνω του στάχτες από τσιγάρα ενώ χρησιμοποιούν ένα μαχαίρι για να κόψουν τα μαλλιά του, κόβοντας κομμάτι από το κρανίο του με αποτέλεσμα να ματώσει.

 

 

Η αστυνομία του Σικάγο δήλωσε ότι το βίντεο είναι αηδιαστικό ενώ προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις μετά από τη live αναμετάδοση του βασανισμού του 18χρονου. Ο 18χρονος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης να περιφέρεται αποπροσανατολισμένος στους δρόμους του Σικάγο, σε κατάσταση κρίσης, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

 

 

 

Η επιλογή των δραστών, όχι μόνο να βασανίσουν τον 18χρονο για μια ολόκληρη ημέρα, αλλά να το αναμεταδώσουν παγκοσμίως μέσω facebook live streaming, πραγματικά μας κάνει να απορούμε με το τι σκατά έχει ο κόσμος στο κεφάλι του.

Best of internet