Quantcast

Yasuke: Ο Lakeith Stanfield θα γίνει ο πρώτος μαύρος σαμουράι στο επερχόμενο anime του Netflix

Από τον σκηνοθέτη του Boondocks, με μουσική Flying Lotus, απλά πάρτε τα λεφτά μας

THE NERDSTREAM

30 Ιουνίου 2020

Σας έχουμε μιλήσει για τον θεό και σωτήρα μας, Lakeith Stanfield; Κάτι μας λέει πως σας έχουμε μιλήσει, αλλά ας το επαναλάβουμε. Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, δώστε βάση τι έχει κάνει ο άνθρωπος στα 29 του. Ξεκίνησε από ξεχού ταινιάρες σαν το Short Term 12, το Selma και το Dope. Έκανε το μπαμ με επιτυχίες σαν το Straight Outta Compton και το Get Out. Λατρεύτηκε υπέρμετρα στο Atlanta. Και μετά συνέχισε με άλλες ταινιάρες σαν το Sorry to Bother You, το Uncut Gems και το Knives Out. Κι έπαιξε και λίγο στο BoJack Horseman.

ΟΚ, είναι τεράστιος, προχωράμε. Τώρα λοιπόν ο Stanfield ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο Yasuke, την επερχόμενη anime σειρά του Netflix που θα αφηγείται την πραγματική ιστορία του πρώτου μαύρου σαμουράι από την Ιαπωνία του 16ου αιώνα. Showrunner και σκηνοθέτης της σειράς θα είναι ο LeSean Thomas, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε το The Boondocks κι έχει δουλέψει σε animated σειρές σαν το Black Dynamite και το Legends of Korra.

Και σα να μην έφταναν αυτά, η μουσική θα γραφτεί από τον μέγιστο Flying Lotus που στην οθόνη δεν έχει κωλώσει καθόλου να συνεργαστεί με ανθρώπους τόσο διαφορετικούς όσο ο Kendrick Lamar και ο David Lynch. Όπως καταλαβαίνετε, ο συνδυασμός μαύρων χαρακτήρων, σαμουράι κουλτούρας και πειραματικού hip-hop μας οδηγεί ξεκάθαρα στην υποψία ότι θα ζήσουμε ξανά στιγμές Afro Samurai.

Το πρότζεκτ έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, χωρίς όμως να έχουμε ακόμα στα χέρια μας μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Βέβαια, τις τελευταίες μέρες ακούγονται εδώ κι εκεί φήμες για αναθέρμανση του Yasuke, οπότε είμαστε αισιόδοξοι ότι παίζει να το δούμε μέσα στο 2020. Να σημειώσουμε πάντα ότι ο Stanfield αν μη τι άλλο έχει εμπειρία με σπαθιά σαμουράι:

Best of internet