Quantcast

Η ηθοποιός Melissa Barrera απολύθηκε από το Scream λόγω δηλώσεων υποστήριξης της Παλαιστίνης

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται

THE NERDSTREAM

23 Νοεμβρίου 2023

Χτες κυκλοφόρησαν τα νέα ότι η Melissa Barrera, συμπρωταγωνίστρια του αναγεννημένου Scream franchise, απολύθηκε από την εταιρεία παραγωγής Spyglass Media Group λόγω των δηλώσεων υποστήριξης προς την Παλαιστίνη που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δημοσιεύσεις της Barrera ήταν επικριτικές προς το κράτος του Ισραήλ και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του στη Γάζα, μιλώντας για συνθήκες γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης. Δείτε παρακάτω ένα από τα παραδείγματα, μιας και η ηθοποιός είχε κάνει αρκετά τέτοια posts και stories:

Κάποιες από τις δηλώσεις της Barrera θεωρήθηκαν αντισημίτικες από την Spyglass, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να απολυθεί από το franchise, σε μία όχι και τόσο διακριτική απόπειρα λογοκρισίας. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής λέει: “Έχουμε μηδενική ανοχή στον αντισημιτισμό ή την υποκίνηση μίσους σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων ψευδών αναφορών σε γενοκτονία, εθνοκάθαρση, σε διαστρέβλωση του Ολοκαυτώματος ή οτιδήποτε ξεπερνά κατάφωρα τα όρια στη ρητορική μίσους”.

Δείτε παρακάτω την απάντηση-story της Barrera στην κατάσταση που δημιουργήθηκε, όπου καταλήγει σε μια φράση-φινάλε χωρίς περιθώρθια παρεξήγησης: “Η σιωπή δεν είναι επιλογή για μένα”.

Best of internet