Quantcast
ORIGINALS

Τα oύφο μετακόμισαν: 5 κορυφαίες θεωρίες συνωμοσίας με εξωγήινους

Ποστ-αποκαλυπτικ, έριες 51, εσωτερικοί ναζισμοί και η κουφή αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω


EGO PETRO · 21 Οκτωβρίου 2013

Μετά τα δυσάρεστα νέα οτι το Area 51 δεν ήταν ούτε Σ.Ε.Α για oufo, ούτε χειρουργική κλινική που κοίταζαν τα πράσινα όργανα υδροκέφαλων χτικιάρικων μπιρμπιλομάτικων πιλότων από άλλους γαλαξίες, αλλά στρατιωτική βάση για έρευνες πάνω στην κατασκευή κατασκοπευτικού αεροσκάφους, ένα δάκρυ κύλησε σε κάθε τσούκαλο ανά τον κόσμο αλλά δεν πτοήθηκε κανείς τους (Μη πεταχτεί κανένας μαλάκας και πεί «Τώρα τα έμαθες εσύ;» Το άρθρο αυτό είναι έτοιμο από το καλοκαίρι. Τι φταίω εγώ που ανοίξαμε 15 Οκτώβρη;”). Σύμφωνα λοιπόν με την αμερικάνικη κυβέρνηση το συγκεκριμένο στρατόπεδο δημιουργήθηκε κατά την προεδρία του Eisenhower με σκοπό την δημιουργία ενός κατασκοπευτικού αεροσκάφους το οποίο θα, μπλα μπλα και άλλα τέτοια. Το θέμα μας δεν είναι αυτό. Σαν luben δεν μας νοιάζει η δήθεν αλήθεια που θέλουν να μας πλασάρουν οι από πάνω. Οι εξωγήινοι υπάρχουν και τα παρακάτω περιστατικά το επιβεβαιώνουν. Και όποιος λέει το αντίθετο τρώει καθρεφτάκι.

 
 

Roswell

Roswelldebris

 
 

Το έτος 1947 η αεροπορική βάση Roswell βγάζει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει την εύρεση μεταλλικού δίσκου σε μία φάρμα κοντά στην βάση. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα η ανακοίνωση αλλάζει και το συγκεκριμένο αντικείμενο αναγνωρίζεται ως κομμάτι από μετεωρολογικό μπαλόνι. Τώρα περιμένουν να πιστέψουμε τέτοιες αηδίες; To βίντεο με τον εξωγήινο διάρκειας μίας ώρας που κυκλοφορεί στο youtube δεν το έχουν δεί; Αυτά τα περί σπιράλ καλωδίου που εφευρέθηκε αρκετά χρόνια μετά όμως αλλά παρολαυτά υπάρχει στο βίντεο δεν τα πιστεύουμε. Εδώ οι ίνκας έπιναν καφέ με αριανούς χιλιάδες χρόνια πριν, το σπιράλ καλώδιο δεν θα είχαμε ανακαλύψει και ας μην υπήρχε στην αγορά; Επίσης για τους κακεντρεχείς που λένε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι που βρέθηκε ήταν από μυστικό πρόγραμμα του Αμερικάνικου στρατού στο οποίο τοποθετούσαν μικρόφωνα σε μετεωρολογικά μπαλόνια για να λάβουν ηχητικά κύματα από τυχόν σοβιετικές πυρηνικές δοκιμές, δεν στέκει η άποψη τους για έναν και μόνο λόγο. Η κωδική ονομασία Mogul του δήθεν μυστικού προγράμματος είναι χάλια όνομα και σιγά μην το χρησιμοποιούσε ο Αμερικάνικος στρατός.

 
 

Project Blue Book

bbook  

 
 

Να όνομα για μυστική στρατιωτική επιχείρηση. “Μogul” και κουραφέλκυθρα. Η συγκεκριμένη ξεκίνησε το έτος 1954 από την Αμερικάνικη κυβέρνηση με σκοπό να ερευνήσει την ύπαρξη U.F.O καθώς και αν είναι επικίνδυνα για την ασφάλεια την χώρας. Οι ψεύτες 18 περίπου χρόνια μετά, τον Δεκέμβριο του 1969 μετά από 12,618 υποθέσεις με U.F.O κατέληξαν στο ότι όλες οι περιπτώσεις είχαν να κάνουν είτε με φυσικά φαινόμενα είτε με τα κατασκοπευτικά αεροσκάφη U2 και Α-12.   Κλείνοντας το πρόζεκτ μπλού μπούκ κλείνουν και τον τάφο τους.   Την ύπαρξη της ομάδας Μj-12 η κατά κόσμον Μajestic 12 δεν μας την λένε όμως. Για τους μη γνώστες το project blue Book ήταν η βιτρίνα για την ομάδα Μj-12 η οποία αποτελούταν από επιστήμονες-ερευνητές και άλλους διαβασμένους για να ερευνήσουν το συμβάν στο Roswell. Να πως συνδέονται όλα μαζί. Επίσης ήταν βιτρίνα για τους άντρες με τα μαύρα, αυτούς που υποδύονται οι Will Smith και Tommy Lee Jones. Τι πιο τρανή απόδειξη ύπαρξης αυτής της ομάδας από το ότι έπαιξε ο Will ο οποίος σαν σωστός σαιντολόγος πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων. Καμπούμ ,οι αποδείξεις πέφτουν σωρηδόν.

 
 

The Reptilians

reptiles13_07

 
 

Μας έρχονται από το μακρινό άστρο Thuban και είναι κακάσχημοι. Έχουν μορφή ερπετού και είναι πάρα πολύ ψηλοί. Φτάνοντας που λέτε στην γη παίζει να έφαγαν κανένα κακό σχόλιο για την εμφάνιση τους που ήταν μπας κλας και αποφάσισαν να ακολουθήσουν την μόδα φορώντας ανθρώπινη ποδιά με όλα τα συναφή (ανθρώπινες συμπεριφορές κτλ). Βαρέθηκαν γρήγορα όμως μέχρι που πετάει κάποιος στο τραπέζι την ιδέα να κυριαρχήσουν τον κόσμο. Βάζουν κάτω ό,τι λεφτά έχουν μαζέψει από χαμαλοδουλειές, βλέπουν ότι τους βγαίνει και το επιχειρούν. Τα κατάφεραν και τώρα είναι παντού. Από τον George W. Bush μέχρι και την Μέρκελ είναι όλοι τους απόγονοι των Reptilians. Έτσι λέει τουλάχιστον ο David Icke.. Στην αρχή δυσκολεύεσαι να τον πιστέψεις αλλά όταν διαβάζεις στο βιβλίο του “Ιnfinite Love is the Only Truth” τις τρεις κατηγορίες που χωρίζουν τους ανθρώπους αρχίζεις να βλέπεις ότι λέει την αλήθεια .Για να πάρετε μία γεύση , αυτοί που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο είναι οι κοκκινοφορέματοι (Red Dresses)

 
 

403px-Red_Dress_Programmes_by_Neil_Hague

  Εγώ πάντως τον πιστεύω.

 
 

Ancient Astronauts

http://www.youtube.com/watch?v=kCghhfpHtKA&feature=player_embedded

 

Εδώ δεν έχει λόγια. Αφήνουμε πάλι τον Τσούκαλο να κλείσει το στόμα σε κάθε άπιστο Θωμά.

 
 

Esoteric Nazism

tumblr_lyf1ujdqL91r3xxogo1_500

 
 

Εκτός από την παραπάνω φωτογραφία που αποδεικνύει τις φιλικές σχέσεις του τρίτου ράιχ με τους υδροκέφαλους υπάρχουν χιλιάδες δεδομένα που αποδεικνύουν την ύπαρξη του αποκρυφιστικού ναζισμού (Εsoteric Nazism). H συγκεκριμένη θεωρία (αν την κοροϊδέψει κανείς, γαμιέται) στηρίζει ότι εξωγήινες μορφές ζωής ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους έτσι ώστε να συνεχίσουν το είδος τους στην Γη. Οι απόγονοι της συγκεκριμένης συνουσίας είναι η άρια φυλή για την οποία μίλαγε συνέχεια ο μουστάκιας. Επειδή κύριος σκοπός του μουστάκια ήταν να κυριαρχήσει αυτή η άρια φυλή του έδωσαν ένα χεράκι βοηθείας οι από πάνω και έφτιαξε τις βόμβες Α κατηγορίας (Α1-Α12) καθώς και άλλες με περίεργα γερμανικά επιφωνήματα που νομίζεις ότι φτύνουν στον κόρφο τους κάθε φορά που τα αναφέρουν. Πάντως για το φίκι φίκι με τους εξωγήινους το αναφέρει και στην Βίβλο εντάξει;

 
 

Γένεσις 6:1-7
1 Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αυξάνονται αριθμητικά πάνω στη γη και γεννούσαν κόρες,
2 Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν όσες απ’ αυτές διάλεξαν.
3 Τότε ο ΚΥΡΙΟΣ είπε, «Το Πνεύμα Μου δε θα μείνει με τον άνθρωπο για πάντα, καθώς αυτός είναι θνητός. Οι μέρες του θα είναι εκατόν είκοσι χρόνια.»
4 Οι Νεφελίμ ήταν στη γη εκείνες τις μέρες – καθώς και μετά – όταν οι γιοι του Θεού πήγαν στις κόρες των ανθρώπων και έκαναν μαζί τους παιδιά. Ήταν οι ήρωες απ’ τα αρχαία χρόνια, άντρες ξακουστοί.
5 Ο ΚΥΡΙΟΣ είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακία του ανθρώπου στη γη, και ότι κάθε διάθεση των σκέψεων της καρδιάς του ήταν πάντα μόνο πονηρή. Πειστήκατε; Αν όχι θα πάω να ξυπνήσω τον μουστάκια που κοιμάται με τους “από πάνω” σε ένα υπόγειο κάστρο από πάγο. Αργεί το τέταρτο Ράιχ που περιμένουν για να ξυπνήσουν οπότε δεν παίζει να τους χαλάσει ένα μικρό ξυπνηματάκι για να σας την πει. Να πάει και προς νερού του τόσο καιρό που είναι ξαπλωμένος παίζει να έχει μαζέψει πολύ.

 
 

Best of internet