Quantcast
ORIGINALS

Κλαις; Όχι, μπήκε μια εξεταστική στο μάτι μου.

10 πράγματα που κάνουμε στην εξεταστική εκτός του διαβάσματος


EGO PETRO · 28 Μαΐου 2013

Επισκέπτεσαι περίεργες σελίδες στο ίντερνετ

neutral-if-you-know-what-i-mean-l

“Σοκ: Αγόρι πέθανε μετά από αυνανισμό επί 42 φορές!”

Αρχίδια. Αν ίσχυε αυτό θα μαζεύαμε πτώματα σε κάθε εξεταστική.

Καθαρίζεις το δωμάτιο

1993_How Clean is Your House

Να σε δούν η Kim και η Aggie από το How Clean is your House και να κλαίνε από συγκίνηση. Από τον ξεχασμένο καφέ που έχει πιάσει μούχλα και έχουν δημιουργηθεί καινούργιοι πολιτισμοί μέχρι το ξεσκόνισμα της βιβλιοθήκης που συνειδητοποιείς ότι ήταν κόκκινη. Κουζίνα και σαλόνι είναι άλλη ιστορία, αν μένεις με τους δικούς σου δεν σε νοιάζει, είναι ήδη τακτοποιημένα. Αν μένεις όμως με συγκάτοικο, να τα καθαρίσει μόνος του, εσύ πάντα καθάριζες τα δικά σου. Τώρα αν μένεις μόνος, καλά να πάθεις.

Πλουτίζεις τον Zuckerberg

facebook-ceo-mark-zuckerberg-drives-an-acura-tsx-2

Ανοιχτό το chat όλη την ώρα και στο skype σε κατάσταση “Μην ενοχλείτε”
– Τι κάνεις ρε μαλάκα;
– Έλα ρε μαν. Διαβάζω.
– Και τι κάνεις στο Skype-Facebook;
– Διαβάζω ρε μαλάκα. Αυτά τα έχω ανοιχτά για κανένα διαλειμματάκι στο που και που.

Ναρκωτικά

121922-macaulay-culkin

– Έλα ρε! Το ψήνεις να έρθεις από το σπίτι μου να κάνουμε κανένα τσιγαράκι ;
– Από πότε άρχισες να πίνεις ρε συ;
– Aπό σήμερα, είπα να δοκιμάσω.

Πλένεις ρούχα

Washing clothes in stream

Που είναι τα γαμημένα τα χειμωνιάτικα. Θέλω να τα πλύνω και να τα τακτοποιήσω για τον επόμενο χειμώνα και ας μην ξέρω ότι τα χρωματιστά μπαίνουν ξεχωριστά από τα μαύρα.

Γίνεσαι κριτικός κινηματογράφου

iason

Κατεβάζεις ότι ταινία υπάρχει. Από χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του κώλου μέχρι ανεξάρτητη φοιτητική ταινία μικρού μήκους από το Μπαγκλαντές και του δίνεις και καταλαβαίνει. Επειδή αυτό δεν είναι αρκετό φωνάζει κανένα φίλο να διαβάσετε μαζί. Μετά την ταινία φυσικά.
– Πέρα από την πλάκα τώρα, τελειώνουμε στο πί και φί τρεις ταινιούλες του Αγγελόπουλου και μετά διάβασμα.

Καθαρίζεις το PC

political-pictures-putin-noob

Δεν ξέρεις τον χριστό σου από κομπιούτερ και λογισμικά αλλά μέσα σε δύο βράδια γίνεσαι Κριστίνα Σβεντσίσκαγια γιατί είσαι και σέξι πανάθεμα σε. Καθαρίζεις ότι ιό υπάρχει στο pc και τα μόνα εικονίδια που αφήνεις στο desktop είναι το recycle bin και το my computer. Μέχρι και το explorer σταματάς να χρησημοποιείς και ανακαλύπτεις την χαρά του opera και του mozilla.

Το ρίχνεις στην Αρχαιολογία

indiana-jones

Ρε μάνα! Που είναι ο βαφτιστικός μου σταυρός που έχω να δω εδώ και 10 χρόνια. Α; Αθήνα; Καλά δεν πειράζει. Παίρνω το κτέλ των 8 και έρχομαι από εκεί γιατί τον χρειάζομαι για να τα πάω καλά στην εξεταστική. Θα περάσω και από το πατρικό σου στο χωριό γιατί μάλλον έχω ξεχάσει εκεί τις αγαπημένες μου παντόφλες.

Το παίζεις Πετρουλάκη

recepsporda

Έρχεται το καλοκαίρι και το περσινό μπικίνι δεν χωράει με τίποτα. Άσε που η εξεταστική μεταφέρθηκε για τον Ιούλιο οπότε θα έχεις μόνο ένα μήνα να κάνεις διακοπές. Οπότε; Ψάχνεις παντού να βρεις ξεχασμένα CD της Πετρουλάκη από εφημερίδες που συνήθιζε να παίρνει ο πατέρας σου ή το ρίχνεις στο youtube και κάνεις το σώμα που πάντα ήθελες. Τουλάχιστον προσπαθείς μέχρι να σε πιάσει το άγχος οτι δεν έχεις ανοίξει βιβλίο και αφήνεις τους κοιλιακούς στην μέση για να ξεφυλλίσεις ένα βιβλίο να σου φύγει το άγχος και να επιστρέψεις στα πους άπς.

Γράφεις ένα άρθρο στο Luben

Best of internet