Quantcast
ORIGINALS

Power of Love Vs Τάκης Τσουκαλάς: Tο υποψήφιο αριστούργημα της ελληνικής τηλεόρασης

Kάναμε τη σύγκριση και καταλήξαμε στο απόλυτο οπαδικό – ερωτικό mashup


Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από το απόλυτο battle με τις τηλεοπτικές άδειες. Εκείνη η μέρα όπου μεγαλοεπιχειρηματίες κλείστηκαν για 66 ώρες στο κτίριο της ΓΓΕΕ θυμίζοντας κάτι από Big Brother ή κάνοντας πρόβα για ενδεχόμενο εγκλεισμό στις φυλακές Κορυδαλλού. Εξάλλου οι τηλεοπτικές άδειες ήταν λίγες και η απόσταση μικρή.

Αυτός ο «διαγωνισμός – παρωδία» όπως χαρακτηρίστηκε από κάθε φιλελέ που –δεν- σέβεται τον εαυτό του, προς το παρόν δεν έχει καρποφορήσει, καθώς ακόμη και σήμερα η τρέσα της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκεται στην θέση της. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά φίλε αναγνώστη. Το φιλοθεάμον κοινό διψάει για γνώση. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να ενημερωθεί για το ζοφερόν μέλλον του από την Άση Μπήλιου αλλά και την γεωπολιτική ανάλυση του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day.

Κι αν όλα αυτά σου φαίνονται υπερβολικά, τότε ρίξε μια ματιά με τι ασχολείται ο κόσμος. Μπορεί να βαρέθηκε τις καρύδες του Αγίου Δομίνικου και τα άθλια project του Γιάννη Λάτσιου αλλά βρήκε θαλπωρή σε ένα σπίτι στην Κωνσταντινούπολη. Κάνοντας μία μικρή έρευνα, καταλήξαμε πως δύο είναι τα προγράμματα που απολαμβάνει σαν τρελός ο θυμόσοφος λαός μας. Έχει πάθει ψύχωση, σου λέμε. Για να μην σε κρατάμε σε αγωνία, γνωρίζεις ήδη από τον τίτλο περί τίνος πρόκειται. Power of Love και Τάκης Τσουκαλάς, λοιπόν. Και επειδή Luben είμαστε και σεβόμαστε το κομψό γούστο του Έλληνα τηλεθεατή, κάνουμε την σύγκριση και καταλήγουμε στο ποιο είναι το απόλυτο στολίδι (ή σκουπίδι) της ελληνικής τηλεόρασης.
Πάρε βαθιά ανάσα και συγκεντρώσου.

Γιατί αυτά που θα διαβάσεις δεν θα τα δεις πουθενά αλλού:

Βιασμός της ελληνικής γλώσσας

Από τα αγάλματα της “Μαντάμ Σωσώ” στο Λονδίνο μέχρι τα polaroid των εκλογών, ο Τάκης Τσουκαλάς έχει προσφέρει μοναδικές στιγμές γνώσης στο ελληνικό κοινό. Ωστόσο αυτό που συμβαίνει από τους υπερήρωες του Power of Love δεν έχει προηγούμενο. “Ακούσαμε μόνο τη μία οπτική γωνία”, “θες να με αφήσεις καρδιακή προσβολή”, “δεν χρειάζεται να ανακαινίσουμε την κουβέντα” (κάποιο κρυφό νόημα με Σπύρο Σούλη που ακόμη δεν έχουμε εντοπίσει) και “έχω γουσταρίσει και σ’ άλλες σχέσεις μου” είναι ορισμένα από τα διαμάντια που θα έκαναν μέχρι και τον Φατσέα να κοκκινίσει από ντροπή.

Μπορεί η μάχη να είναι σκληρή αλλά ο κουμπάρος του Τάκη και έτερον τηλεοπτικό ήμισυ, Άκης Βαρδαλάκης έδωσε την νίκη στο πρώτο battle. Η εφευρετική διάλεκτος “ποδανά” είναι το κάτι παραπάνω που έλειπε από την τηλεόραση. “Ρε τανεσπού, τι Πάουερ οφ Λοβ και λακασμίες; Μόνο Ραθύ 7 σας έχουμε σειντηγλέ ντουπά. Μόνο για κανα μπουκιτσί είστε ρδελαμπού. Στην Τουρκία το νιμάλι είναι θυβά. Άντε γεια!

Η πραγματική αγάπη και οι ψεύτικοι έρωτες

Πρόκειται για reality που συνεργάζονται Έλληνες με Τούρκους για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Υπάρχει περίπτωση να εμπιστευτείς αυτόν τον συνδυασμό; Ο Δώρος, η Αθηνά που είναι εδώ και μια δεκαετία 19 χρονών και στην μέση ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί που θα μπορούσε άνετα με αυτό το όνομα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Τάκη Λεμονή για το επόμενο δεξί μπακ του Αστέρα Τρίπολης. Αλλά τώρα διάβασε μας προσεκτικά. Η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη είναι τα πιο σημαντικά συστατικά για την ανοικοδόμηση μιας σχέσης. Και δεν γίνεται να τα βρεις σε ένα κλαρινοριάλιτι. Αυτοί οι ψευτοέρωτες με μοναδικό στόχο το έπαθλο δεν μπορούν να συγκριθούν με την αρρωστημένη αγάπη του Τάκη και του Άκη για τον Ολυμπιακό. Στιγμές της δόξας του; Χαρές δικές τους, φίλε αναγνώστη του Luben.tv και σίγουρα συμφωνείς μαζί μας. 2-0 το ματσάκι λοιπόν και ήδη ο Τάκαρος βγάζει το σουρωτήρι και ξεκινάει τα μαθήματα φυσικής.

Το live επεισόδιο και οι τηλεθεατές

«Από Καστοριά,ΜΠΑΟΚ». Αν είσαι γνώστης, τρεις λέξεις θα ήταν αρκετές για να λήξουν εδώ και τώρα αυτή την υποτιθέμενη μάχη. Αλλά επειδή δεν έχουν όλοι την ευλογία να γνωρίζουν τον Καστοριανό και την σχέση αγάπης με τον Τάκη, τότε θα πρέπει να στο αναλύσουμε διαφορετικά. Από την μία λοιπόν έχουμε μία live εκπομπή χωρίς σενάριο. Ένα stand up comedy που θα ζήλευε μέχρι και ο Louis C.K., με τους ίδιους τους ακροατές να γίνονται κομμάτι ή και πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Πραγματικοί τσακωμοί, ατάκες και το απρόβλεπτο που πάντα ιντριγκάρει και ξυπνάει τα πιο άγρια ένστικτα του μέσου τηλεθεατή. Από την άλλη μία εκπομπή κομμένη και ραμμένη όπως θέλει η παραγωγή. Ένα Big Brother χωρίς Πρόδρομο και Τσάκα. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Τάκης φέρνει την αγγουροκολοκύθα γιατί το 3-0 είναι γεγονός!

Η αποχώρηση και το πραγματικό κλάμα για την ήττα του Θρύλου

Μετά από μία εβδομάδα τηλεοπτικής υπερηφάνειας έρχεται η δύσκολη ώρα. Η στιγμή για το Gala της Παρασκευής που θα σημάνει την αποχώρηση του πιο αντιπαθητικού παίκτη. Η απόφαση είναι δύσκολη και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Δήθεν στεναχώρια, κροκοδείλια δάκρυα και μετά σιωπή. Προφανώς και δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αληθινό πόνο του Τάκη. Ακόμη μία γκέλα του Θρύλου. Θυμός, απελπισία και ένα πρωτάθλημα που κουνάει μαντίλι. Με βλέμμα κενό όπως η Έλλη Κοκκίνου όταν είδε live την πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή, σκίζει φωτογραφίες του Ιβάν Σαββίδη και βάφει τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε. Λίγα λόγια, «δριμύ κατηγορώ» στην κυβέρνηση κι ένας βουβός αποχαιρετισμός στην κούπα, που επιστρέφει σαν τον Οδυσσέα μετά από

24 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τελικό συμπέρασμα: Οι Μπόλεκ και Λόλεκ της ελληνικής τηλεόρασης, ο Τάκης Τσουκαλάς και ο Άκης Βαρδαλάκης έριξαν το απόλυτο «Άντε Γεια» στους αλλόθρησκους του Power of Love. Και πώς να γίνει αλλιώς. 44% τηλεθέαση μόνοι τους, 38% όλα τα προγράμματα του ΣΚΑΪ μαζί. Ντάξει είμαστε; Όπως στα λέω..

Best of internet