Quantcast
ORIGINALS

Αυτό ήταν Τo Πραγματικό Δελτίο των Εορτών, όπως το καταγράψαμε στις οθόνες μας

Εύχαριστες ή δυσάρεστες αυτές ήταν οι ειδήσεις των Χριστουγέννων


Μαρίτα Αλημίση · 31 Δεκεμβρίου 2017

Η χρονιά κλείνει, αγαπητοί φίλοι, και τι καλύτερο απ’ το να ρίξουμε μια ματιά στις σημαντικότερες ειδήσεις των εορτών. Έτσι, σαν μια ανασκόπηση των άγιων ημερών που πέρασαν, σαν ένα δελτίο των δώδεκα αλλά 4 ώρες πριν γιατί μετά θα μασαμπουκιάζουμε. Ας δούμε, λοιπόν, μερικά από τα γεγονότα που μας συγκλόνησαν, πάντοτε φιλτραρισμένα από την ώριμη ματιά του 5χρονου πλέον luben.tv.

Από ταράτσα γνωστού πολυκαταστήματος έπεσε 30χρονος που τύλιγε δώρα, μετά τα συνεχή βιντεάκια unboxing των ημερών

Από ταράτσα γνωστού πολυκαταστήματος έπεσε 30χρονος πωλητής ο οποίος τύλιγε δώρα, μετά τα συνεχή βιντεάκια unboxing των ημερών. Απαρηγόρητοι ήταν οι συνάδερφοι του που δήλωσαν: “Τις ημέρες των γιορτών τυλίγουμε δώρα για 8, 9 και πολλές φορές 10 ώρες συνεχόμενα. Δεν αντέχουμε να βλέπουμε να τα ξετυλίγουν μέσα σε λίγα λεπτά μερικοί καλοζωησμένοι unboxers. Κι εμείς επαγγελματίες είμαστε. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα τρελαινόταν.”

Το αστέρι της Bηθλεέμ διάβασε ο διάσημος αστρολόγος-μέντιουμ της εποχής, Βαλτάσαρ

Το αστέρι της Bηθλεέμ φαίνεται να διάβασε ο διάσημος αστρολόγος-μέντιουμ της εποχής, Βαλτάσαρ καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες το 0 μ.Χ. πάνω από το θείο βρέφος ακολούθησε ο εξής διάλογος:
-Φτου, φτου! Να σας ζήσει, καλότυχο να ´ναι!
-Σταύρωσέ το καλέ το παιδί.

Ως ο πρώτος χίπστερ της ανθρωπότητας ανακυρήχθηκε ο Άγιος Βασίλης

Ως ο πρώτος χίπστερ της ανθρωπότητας ανακυρήχθηκε και επίσημα ο Άγιος Βασίλης, αφού μετακινούνταν οικολογικά, φώναζε με υποκοριστικό το κατοικίδιο ελάφι του και ήταν συγγραφέας pesceterian σε απομακρυσμένο χωριό στην Φινλανδία δείχνοντας σαφή προτίμηση σε χαρτί και καλαμάρι. Τις αντιρρήσεις τους καταθέσαν εγγράφως οι απόγονοι του Νεάντερταλ.

Μικροποσότητες άσπρης σκόνης βρέθηκαν σε ζαχαροπλάστη των Εξαρχείων από αστυνομικούς της Δίωξης

Μικροποσότητες άσπρης σκόνης βρέθηκαν πάνω σε γνωστό επιχειρηματία των Εξαρχείων από αστυνομικούς της Δίωξης ναρκωτικών. Ο 45χρονος άνδρας ισχυρίστηκε ότι είναι ζαχαροπλάστης που έφτιαχνε τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες των ημερών για να βγάλει τίμια τα προς το ζην. Σαν ισχυρό αποδεικτικό θεωρήθηκε το γεγονός ότι στην πιάτσα ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο “κοκάκιας”.

Περισσότεροι σκοτωμοί σημειώνονται στα οικογενειακά τραπέζια απ’ ότι στα τροχαία δυστυχήματα τις γιορτές

Σημαντικά περισσότεροι σκοτωμοί σημειώνονται στα οικογενειακά τραπέζια απ’ ότι στα τροχαία δυστυχήματα κατά την διάρκεια των εορτών, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ. Οι θάνατοι φαίνεται να πολλαπλασιάζονται όταν προηγούνται ή έπονται εκλογές.

Δύο στα τρία παιδιά που πηγαίνουν για κάλαντα, λειτουργούν με σαφείς οδηγίες των γονιών τους

Δύο στα τρία παιδιά που πηγαίνουν για κάλαντα, λειτουργούν με σαφείς οδηγίες των γονιών τους καταγγέλουν οι υπηρεσίες Πρόνοιας των δήμων της Χώρας μετά από ύποπτη διακίνηση ψιλών στα διόδια. “Φέτος, δεν χαλάσαμε ούτε ένα πενηντάευρω.” δήλωσε υπάλληλος που βρισκόταν στο γκισέ τις επίμαχες μέρες.

Μορφή αυτοεκπληρούμενης προφητείας το γεγονός ότι τα τέλη κυκλοφορίας καταβάλλονται τέλη του χρόνου

Κάποια μορφή αυτοεκπληρούμενης προφητείας είναι το γεγονός ότι τα τέλη κυκλοφορίας καταβάλλονται κάθε φορά τέλη του χρόνου παραδέχτηκε ο Πάνος Καμένος. “Πρέπει να ψάχνουμε εναλλακτικές μεθόδους πλύσης εγκεφάλου των πολιτών. Δεν φτάνουν μόνο οι αεροψεκασμοί όπως πολλοί νομίζουν. Δεν σου δίνει έτσι εύκολα ο άλλος τα λεφτά του σήμερα.”

Installation για το “The mummy”  είναι τελικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Installation για το “The Mummy” είναι τελικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα όπως αποκάλυψε η γνωστή εταιρεία παραγωγής Universal Pictures που έχει την έδρα της στην Αμερική. “Η υγιής επιχειρηματικότητα είναι το πρώτο μέλημά μας και θα επιτευχθεί με κάθε μέσο” δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 
Φήμες πως το ίδιο συμβαίνει με το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Γιάννενα, για χάρη της νέας ταινίας “Transformers : Η εκδίκηση των Τρακτέρ” δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Απορρίφθηκε από τον ΣΚΑΙ η εισήγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου να προβληθεί το “Στην Υγειά μας” απέναντι απ’ το  “Love Actually”

Απορρίφθηκε από τον SKAI η εισήγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου να προβληθεί το “Στην Υγειά μας”  απέναντι από το “Love Actually” την ημέρα των Χριστουγέννων. Το πρόγραμμα ακολούθησε την κανονική του ροή όπως κάθε χρόνο, ενώ φανερά ενοχλημένος με την απόφαση έδειξε ο Κώστας Μακεδόνας που φέτος δεν εμφανίστηκε στην εορταστική εκπομπή.

Διασκευές παρωχημένων ασμάτων χαρακτήρισε τα κάλαντα ο Χρήστος Θηβαίος

Διασκευές παρωχημένων ασμάτων χαρακτήρισε τα κάλαντα ο Χρήστος Θηβαίος. “Μόνο όποιος νέος βαριέται να σκεφτεί νέα τραγούδια, καταφεύγει σ’ αυτές τις μεθόδους” συμπλήρωσε στον αέρα γνωστής ραδιοφωνικής εκπομπής.

Καλή Χρονιά! 

Best of internet