Quantcast

6 τσάμπα εφαρμογές και add-ons για να γλιτώσεις για πάντα από τα spoiler

Επιτέλους, μπορούμε να βλέπουμε τις αγαπημένες μας σειρές χωρίς να φοβόμαστε τον κάθε μαλάκα σποϊλερά φίλο μας

Διονύσης Παππάς

16 Απριλίου 2015

Yπάρχει μεγαλύτερη ξενέρα απ’το να τρως κατακέφαλα σπόιλερ απ’το πουθενά επειδή σαν άνθρωπος κι εσύ έμεινες λίγο πίσω στην αγαπημένη σου σειρά; Όχι δεν υπάρχει και τώρα με κάτι Game of Thrones, κάτι Daredevil και δε συμμαζεύεται, η πιθανότητα να είσαι up to date με όλα όσα σε ενδιαφέρουν μειώνεται αισθητά ενώ αντίστοιχα ο κίνδυνος του ξώφαλτσου σπόιλερ αυξάνεται επικίνδυνα.

Ευτυχώς υπάρχουν αυτά τα app και plug-in που υπόσχονται να μας προστατεύσουν από τους μαλάκες σποϊλεριάρηδες φίλους που όλοι έχουμε στα social media:

Spoiler Shield
Ωραίο πράμα το Spoiler Shield. Το κατεβάζεις τσάμπα για iOS ή Αndroid, ρυθμίζεις σε ποιές κατηγορίες θέλεις να σε προστατεύσει στους λογαριασμούς σου στα social media, κι έτοιμος ο Φώντας. Επίσης υπάρχει extension για τον Chrome.

screen-shot-2015-04-09-at-11-56-21-am-png

Facebook Post Filter (plug-in για Chrome)
To κατεβάζεις απο εδώ, γράφεις ποια keywords θέλεις στο εξής να θεωρούνται “τζιζ” και πλέον όσα ποστ περιέχουν αυτές τις λέξεις θα φιλτράρονται προσωρινά (αλλά μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτά όποτε θες).

Open Tweet Filter
To αυτό για Twitter. Μόλις το κατεβάσεις, πατάς στο Filter από το μενού δεξιά απ’το #Discover και προσθέτεις τις φράσεις που θέλεις να φιλτράρονται στο εξής.

Holy_Spoiler_Alert_by_PsychoMonkeyShogun

No YouTube Comments/YouTube Comment Snob
Νο Υοutube Comments για Chrome και Comment Snob για Firefox. Kαι τα δύο κάνουν το ίδιο πράγμα δηλαδή φιλτράρουν για σένα τα σχόλια στο Youtube. Το Comment Snob μάλιστα λειτουργεί και σε πολλά άλλα site, πράγμα εξαιρετικά χρήσιμο γιατί ούτε σ’ένα τορεντάδικο δεν μπορεί να’ναι ασφαλής κανείς (από προσωπική εμπειρία αυτό και για τεράστιο σπόλερ του GoT δυστυχώς).

Twicca/Tweetbot
Αν χρησιμοποιείς το Τwitter στο κινητό σου,  εδώ είσαι. Με το Tweetbot (για iOS) και το Twicca (για Αndroid) μπορείς να μπλοκάρεις μνύματα άλλων χρηστών χωρίς να τους κάνεις unfollow και να αποφεύγεις συγκεκριμένα hashtags και keywords. To Twicca είναι τσάμπα και το Τweetbot κοστίζει 4μιση αψυχολόγητα ευρώ.

spoilt

Αυτά. Επίσης γενικά καλό είναι να αποφεύγεις το Ιnstagram αν ακολουθείς άτομα που τους αρέσει να ποστάρουν φωτογραφίες κάποιου που μόλις πέθανε στο Game of Thrones και να γράφουν RIP.

Best of internet